Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 159 10
Μπουρδέλα
209164
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μεσημεριανές καβλίτσες και μετα από βόλτα στην αλκιβιάδου μπουκάρω σχεδόν μηχανικά στο 16Α, περίμενα να βρώ καμιά Νταϊάνα που είναι και φιλότιμο κοριτσι αλλά αντί αυτης πέτυχα την Ειρήνη, ρωτάω τον τσατσό αν αξίζει το μωρό τίποτα ενώ παράλληλα είχα την αίσθηση οτι αυτό το κωλαράκι το έχω ξαναγαμήσει κάπου κάπως κάποτε!!!! Έρχεται η μουνίτσα μου τουρλώνει και το κωλί της στη μάπα μου λέει ο τσατσός οτι δίνει και κώλο και λέω ναι καλα!!!!! Καμία δεν δίνει ή όταν την δούνε αρχίζουν τα μά και μου και θα πονέσω! Anyway μπαίνω μέσα με αρχίζει στις πίπες μετρίας απόδοσης να σημειωθεί ενω της χαϊδεύω το μουνάκι της.
Μετά από λίγο στήνεται στα 4 όπου της λέω μπουκάρω στο κουλούρι!!!! Καμιά αντίρρηση, το κορίτσι το βόλεψε στο κωλαράκι της υπέροχα, καβλωτικές κραυγούλες και μετα από λίγο ιεραποστολικό και ξεμούνιασμα!!! Πάντα τον κώλο τον προτιμώ σαν ορεκτικό!!!!!
Με τα πολλά το κορίτσι δούλευε και στην Φυλής 86 και κάπου εκεί το είχα ξεκωλίασει άλλη μια φορά χωρίς να πάρω κώλο. Είναι πολύ γλυκιά κοπέλα αδύνατη με πανέμορφα βυζάκια και τέλειο κώλο!
Μετά από λίγο στήνεται στα 4 όπου της λέω μπουκάρω στο κουλούρι!!!! Καμιά αντίρρηση, το κορίτσι το βόλεψε στο κωλαράκι της υπέροχα, καβλωτικές κραυγούλες και μετα από λίγο ιεραποστολικό και ξεμούνιασμα!!! Πάντα τον κώλο τον προτιμώ σαν ορεκτικό!!!!!
Με τα πολλά το κορίτσι δούλευε και στην Φυλής 86 και κάπου εκεί το είχα ξεκωλίασει άλλη μια φορά χωρίς να πάρω κώλο. Είναι πολύ γλυκιά κοπέλα αδύνατη με πανέμορφα βυζάκια και τέλειο κώλο!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2011
ρε φιλε αφου οτι δινει κωλο ανακοινωνεται κ στο σαλονι.....
![n.smirni76](https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/l/97/97276.jpg)
n.smirni76
20 Σεπτεμβρίου, 2011
ρε φιλε, στο φυλης 86 γραφεις την ειχες ξεκωλιασει χωρις να παρεις κωλο!!!πως γινεται αυτο??????
S
saras
21 Σεπτεμβρίου, 2011
ξεμουνιασει θα ηθελε να γραψει....
![n.smirni76](https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/l/97/97276.jpg)
n.smirni76
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3