Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Θέλοντας να ξεσκάσω από τη νοσηρότητα που έχει ξαφνικά φουντώσει σε κάποιους άλλους χώρους αποφάσισα να επισκεφτώ ξανά την Νταϊάνα τη Βουλγάρα που κάνει τόσο τίμια και ανεπειτήδευτα καλή δουλειά στο Α της Αλκιβιάδου 16. Δυστυχώς η Νταϊάνα έχει πάει για λίγες μέρες στην πατρίδα της και μόνη επιλογή ήταν η Ειρήνη από Ρουμανία, την οποία σύστησε ένθερμα ο πάντα ευγενέστατος κύριος της υπηρεσίας. Αυτό από μόνο του δεν λέει και πολλά, τι θα έκανε, θα την κατηγορούσε; Πάντως το κορίτσι είχε πολύ καλό σώμα, σφιχτό και αδύνατο και όταν απαριθμούσε τις υπηρεσίες της, φτάνοντας στο κωλαράκι που δίνει, αυτή γύρισε και έκανε χαρακτηριστική κίνηση προβολής των οπισθίων, προφανώς για να τονίσει ότι η υπόσχεση θα είχε το ανάλογο αντίκρυσμα. Τέλος πάντων πήρα το λαχείο και πέρασα στο δωμάτιο, πολύ καθαρότερο και περιποιημένο από εκείνο όπου είχα βρεθεί με τη Νταϊάνα, εκείνο με τον ελαττωματικό νεροχύτη. Αυτό είχε σφουγγαρισμένο πάτωμα και αρκετό φως. Η κοπέλα άργησε αρκετά, υποθέτω λόγω φόρτου εργασίας, αλλά με το που μπήκε και έβγαλε το σουτιέν αποκάλυψε ένα ζευγάρι πολύ καλοφτιαγμένα βυζιά, κάθησε δίπλα μου και άρχισε το τρομπάρισμα με το χέρι.Η τεχνική της μέτρια, όπως και στο γυμνό στοματικό, όπου ξεκαθάρισε από την αρχή "όχι τελείωμα". Γενικά μάλλον συγκρατημένη, απέφυγε ολόσωμη απαφή, ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε, καθώς και άγγιγμα στη βάση των μαλλιών στο σβέρκο. Από μεριάς μου δεν επιδίωξα 69, δεν θυμόμουν καν αν ήταν στο πρόγραμμα. Πάντως το αποτέλεσμα που έπρεπε το έφερε και αφού μου πέρασε το λάστιχο στήθηκε στα τέσσερα, ψεκάστηκε με λιπαντικό και με οδήγησε στον πρόθυμο κώλο της που αν και στενός δεν έφερε καμμία δυσκολία και άνοιξε αμέσως. Προφανώς το άθλημα το ασκεί συστηματικά και το κατέχει καλά. Μάλλον το κωλαράκι της είναι κοντό γιατί ένοιωθα κάπου να τερματίζω, ενώ σε άλλες κοπέλες έχεις την αίσθηση ότι μπροστά σου βρίσκονται χιλιόμετρα εθνικής οδού (καλό και αυτό, αν δεν πληρώνεις κάθε τόσο διόδια). Τελείωσα σχετικά γρήγορα και αποχαιρετηθήκαμε με πολλή ευγένεια. Το κορίτσι το έχει, αλλά έχει επίσης κάποιες αναστολές, ίσως από φόβο ασθένειας ή δεν έχει χωνέψει ακόμα τι δουλειά κάνει. Μπορεί πάντως να βελτιωθεί και θα την ξαναεπικεφτώ για να ελέγξω την πρόοδό της

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
LAMB
Μέλος
43
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια