Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 207 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Εψαχνα σαν τρελλος την Μιραντα την πολωνη που μετα εμαθα οτι ειναι Βουλγαρα τελικα..Πηγα λοιπον στη φωκαιας 22 και δεν την βρηκα και σκεφτηκα να περασω απο φυλης γιατι αυτες μεταφερονται απο εδω και απο εκει. Για καλη μου τυχη την πετυχα στο εν λογω οικημα απογευμα ενω αλλοι συναγωνιστες την ειχαν πετυχει πρωι-φενεται αντικαθιστουσε αλλη κορασιδα..

Εγω σαν παλιος τακτικος της πελατης-ηδη την ειχα παρει 2 φορες την ιδια μερα στη φωκαιας 22,και την πετυχα και στο συγλκεκριμενο μπουρδελι, με θυμηθηκε αμεσως-στηνεται στα 4 το μωρο φορουσε ενα μαυρο στρινγακι πισω που μπροστα κατεληγε σε λεοπαρδαλε..

Το κωλαρακι της ηταν ασπρο αλαβαστρινο, αρχιζε να της γλυφω τα βυζακια, μικρα και να της ρουφαω τον αφαλο και μετα αφου εγιναν οι ρωγιτσες σαν το κεντρι της μελισσας με ρωταει με σκουφι η χωρις της λεω με και αρχιζει το κλαρινο, της λεω να μου γλυψει τισ μπαλες και αυτη με προθυμια νεοσυλλεκτου αρχιζει και το κανει οπως και το περινεο : την περιοχη απο την κωλοτρυπιδα μεχρι τα αρχιδια, κατι που με καυλωνει πολυ..

Μετα ανεβαινει απο πανω οπου αρχιζε να χορευει ροντεο, την παιρνω στα 4 οπου φανηκε οτι της αρεσε το σφυροκοπημα και μετα ιεραποστολικα οπου εβλεπα τα ματακια της κατα την κορυφωση μου..

Συμπερασματικα η κοπελα αυτο που με καυλωνει μαζι της-μιας και εχω παει 3 φορες συνολικα και ειμουν εις αναζητηση της σημερα 15/09 ειναι οτι προκειται για girl next door- το κοριτσι της διπλανης πορτας δεν ειναι ιερεια του sex ειναι amateur και σου καλυπτει την φαντασιωη σου οτι προκειται για το κοριτσι που δουλευει στην καφετερια, ειναι φοιτητρια κλπ...

Σημερα 15/09 που πηγα στο εν λογω οικημα δεν την πετυχα Λύπη ,οποιος εχει πληροφοριες γι'αυτην ας μου δωσει παραπανω πληροφοριες..Χμμμ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Μιράντα
Νέο Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 17 Σεπτεμβρίου, 2011) 16 Σεπτεμβρίου, 2011
"Εγω σαν παλιος τακτικος της πελατης-ηδη την ειχα παρει 2 φορες την ιδια μερα στη φωκαιας 22"

Ε! Το δύο φορές δεν το λες και τακτικότητα φίλε ;)
Π
Πύρκαυλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1