Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τη συγκεκριμένη κοπέλλα την είχα σταμπάρει κ είχα σκοπό να την τιμήσω κάποια στιγμή.Είναι μετρίου αναστήματος,ξανθιά με φουντωτά μαλλιά,ωραίο σώμα αλλά μικρό στήθος...

Μπήκα,πλήρωσα κ πάω στο δωμάτιο κ την περιμένω.Έρχεται με τα ρέστα μου κ συστηνόμαστε.Μιλήσαμε ελάχιστα,μου έδωσε όμως την εντύπωση ότι είναι πρόσχαρη κοπελλίτσα...

Ξεκινάει πίπα σε πεσμένο μόριο η οποία στην αρχή ήταν καλή,μετά γυρίσαμε 69 όπου μου είπε ότι δε σηκώνει δάχτυλο αλλά μόνο γλώσσα (σιγά μη σου κάνω γλυφομούνι μωρή),όσο πέρναγε η ώρα όμως η πίπα της χειροτέρευε..Ευτυχώς μου είχε σηκωθεί κ ξεκίνησα το ματς πριν ξενερώσω κ μου πέσει...Τη γυρνάω στα 4,μέτριο στήσιμο (πολύ μου τη σπάει όταν μου στήνονται πολύ κοντά κ ταυτόχρονα στρίβουν το κορμί τους)όπου μου έκανε εντύπωση το πόσο πλαδαρό κώλο είχε,ενώ δεν της πολυφαίνεται...Μου απαγόρευσε να της δίνω μπατσάκια (τρελλή ξενέρα) κ άρχισα να τη σφυροκοπώ μπας κ τελειώσω γιατί είχα ήδη αρχίσει να ξενερώνω..Άντεξε το σφυροκόπημα αδιαμαρτύρητα (ψιλοπηγάδι μεταξύ μας,ίσως γι'αυτό...)κ κάπου εκεί τελείωσα...Συμμετοχή μηδέν φυσικά...Σηκώνεται,ντύνεται με χαιρετάει κ φεύγει...

Με λίγα λόγια στα συν η καθαριότητα του χώρου,η συμπεριφορά της τσατσάς,η εμφάνιση της κοπέλλας κ τίποτα άλλο.

Στα πλην η απουσία προκαταρκτικών,συμμετοχής αλλά κ η απαγόρευση στα περισσότερα που ζήτησα ή έκανα...

Δεν θα την ξανατιμήσω προσωπικά...

Να είστε όλοι καλά κ να περνάτε καλά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Σούζη
Υπηρεσίες
KRITIKOS1985
Σεβαστός
55
Πόντοι: