Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 570 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Αλμπινα ειναι ενα ομορφο κοριτσι στο 1.80 (με τα τακουνια μου εριχνε ενα κεφαλι) κορμαρα και μαλιστα σφιχτη, σουπερ στηθος σε μεγεθος που ομως εχει μαλακωσει απο τα ζουληγματα των συναγωνιστων, και συμπαθητικη πισω οψη - ισως το μονο σημειο που δεν ειναι τουρλα ομως δενει αψογα με το καλλιγραμμο σωμα της.Η κομη της ειναι ξανθια πλατινε και δενει αψοφα με το εκφυλο συνολακι που παρουσιαζει.Κριος στο ζωδιο με οτι καλο και κακο αυτο συνεπαγεται.

Στο σαλονι κανει δυναμικη εμφανιση, γεματη αυτοπεποιθηση και τουλαχιστον σημερα που περασα εγω τα δωματια γεμιζαν με τη μια.Αν και συνηθως αποφευγω πολυσυχναστες ημερες, ουτε ενιωθα ιδιαιτερα φορτσατος, ειπα να κανω μια εξαιρεση καθως ημουν ολο περιεργεια να την δοκιμασω.Ετσι και περασα στο δωματιο.

Περιμενα αρκετη ωρα και καποια στιγμη εκανε την εμφανιση της.Βασικα και λογω της δουλειας που ειχε εκεινη την ωρα δεν ετρεφα μεγαλες προσδοκιες για το service της και τουλαχιστον στα προκαταρκτικα επιβεβαιωθηκα.Αμεσως σε χαλαρο πεος να βαλει προφυλακτικο και να ξεκινησει τον θηλασμο - δεν ξεκινησαμε σωστα.Παρ' ολα αυτα με λιγη προσπαθεια και απο την πλευρα μου κατι εγινε αλλα οχι σε σημειο να ειμαι ντουρεξ, οποτε και αρχισα να καταλαβαινω οτι δεν θα ειχαμε ευτυχη καταληξη.Στη συνεχεια και κατα την διεισδυση σε ιεραποστολικο την εβλεπα σχεδον ανιωθη και εκει ξενερωσα εντελως.Εκει βεβαια μου εκανε μια ωραια μαγκια και αρχισε να χαιδευει την μουναρα της, θεαμα ακρως ερεθιστικο και στη συνεχεια ενω ειχα πετυχει ανορθωση ξανα, επιασε το οργανο μου και αρχισε να το τριβει πανω στο νινι της.Ομως αν κοπω μια φορα δυσκολα μετα να πετυχω την αποστολη μου, κατι που το γνωριζω και εκει καπου την σταματησα.Δεν ηθελε να με αφησει να φυγω (δειγμα του οτι ξερει το επαγγελμα της) αλλα της εξηγησα οτι δεν ενιωθα αρκετα δυνατος και της υποσχεθηκα μια αλλη φορα να την ξαναδω.

Συνοψιζοντας, ειναι πολυ ομορφη, σεξυ, με κορμαρα αλλα εικαζω λογω "συνθηκων" δεν την απολαυσα οπως περιμενα.Αποτελει παντως εμπειρια που θελω να την "ζησω" οποτε και θα επιμεινω.

Προγραμμα απλο, 20 ευρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλμπίνα
jonbu
Μέλος
Εγγραφή:
9 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
458
Πόντοι:
31
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2011
Έτσι είναι πάντα φίλε μου η Αλμπίνα.Θα σε συμβούλευα να μην την ξαναδοκιμάσεις μιας κ βελτίωση δεν πρόκειται να δεις.Κ εγώ πίστευα ότι την πέτυχα σε κακή μέρα γι'αυτό κ την ξαναδοκίμασα...Μάταια όμως...Σαν νεκρόφιλος αισθανόμουνα...Κρίμα γιατί η κοπέλλα με την εμφάνιση που έχει θα μπορούσε να δουλεύει κ να μην προλαβαίνει...Δεν της αρέσει όμως αυτό που κάνει,κ αυτό φαίνεται στις υπηρεσίες της...
10 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εμένα πάντως ρε παιδιά μου φαίνεται πολύ ασέξουαλ. Και καλές κριτικές να διάβαζα πάλι δεν θα μου έκανε κλικ. Βγάζει μια ανείπωτη ψυχράδα!
Π
Πύρκαυλος
11 Σεπτεμβρίου, 2011
Κι εγώ μια φορά τη είδα (δεν πέρασα), αλλά δεν μου γέμισε το μάτι. Μάλλον το ύφος της έφταιγε. Και η ψυχρίλα -φυσικός δροσισμός, τώρα το καλοκάιρι- που ήταν αποτρεπρική.
J
jopino
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3