Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 32 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκεψη σημερα κατα τις 22:00 μιας και ειχα ορεξουλες αλλα και περιεργεια να κανω γυρα τη συγκεκριμενη γειτονια.Πρωτα μπηκα στο συγκεκριμενο με σκοπο φυσικα να δω.Ομως στη πορεια και παρα την επιμονη μου να κανω μια βολτα, τσατσα και κοριτσι με εκαναν να μπω.

Η Αντζελικα ειναι μια κοντουλα με αναπτυγμενες καμπυλες (μπουτακια, κολαρακι) κοπελα, δεν θα την εκανα πανω απο 24~25.Εχει βυζακι μεγαλουτσικο και μαλιστα το διαλαλει ολο καμαρι αλλα κατα την αποκαλυψη του στα ενδοτερα φανηκε καπως πεσμενο.Επιπλεον εχει μια ευχαριστη παρουσια, ολο χαμογελο και καλη διαθεση και σε συνδυασμο με το κορμακι της (εχω αδυναμια στις καμπυλες) με καταφερε.Δεν ειναι ομορφη και σε καποιους ισως να φανει μπαζακι, για μενα ομως το συνολο ερεθιζει.

Μπηκε μεσα ολο χαρα (η αληθεια ειναι οτι σε τετοιες φασεις εχω φαει φολες και ειχα τις αμφιβολιες μου) και αρχισαμε μια κουβεντουλα παραλληλα με χαδακια και τις γνωστα προκαταρκτικα παιχνιδακια.Τα κορμια μας αγκαλιαζονταν και η ζεστη που ανεδυε με εφτιαχνε.Ειχε καταφερει ευκολα να με σηκωσει και δεν ειχα αναγκη την συντομη (μετρια) πιπα που μου εκανε οπερ και την διεκοψα.

* Να σημειωσω καθ' ολη την διαρκεια της προθερμανσης τα αστεια και η πλακα εδιναν και επαιρναν, κατι που ομως γινοταν με μετρο και μου αρεσε ωστε να συμμετεχω και εγω.

Την σηκωσα μπηκα μεσα της ιεραποστολικα και σε συντομο χρονικο διαστημα με ειχε ξεζουμισει.Με κοιταξε με ενα πονηρο βλεμματακι και μου εκανε πλακα γιατι τελειωσα γρηγορα και δεν προλαβε να με παρατηρησει ωστε να συντομευα.

Σαν εμπειρια ενα γρηγορο, ευχαριστο σεξακι.Δεν ειναι η κοπελα που θα μου κολησει στο μυαλο και θα θελησω να την ξαναδω, αλλα ουτε εκεινη επισης που θα εκλαιγα τα λεφτα μου.Περασα καλα.

Προγραμμα απλο, 15 ευρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Αντζέλικα
jonbu
Μέλος
21
Πόντοι:
31
Ανάφερε αυτήν την κριτική