Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τελευταια μου κριτικη...ΚουλΚουλΚουλ
Χθες το απογευμα κ αφου ειχα φαει Νικολ με ετρωγε το παπαρι μου ακομη...Κατεβηκα λοιπον απο το Ρεξ χοτελ για τα στενα του βαρδαριου...στο καταστημα της Σαπφους πετυχα την μιρελα,κοντολουλικο κοριτσακι,με ωραιο βυζακι που γεμιζει της χουφτα,πεταχτη ρωγα κ ωραιο καστανοξανθο μαλλακι κομμωτηριου...η τσατσα αρχησε το ποιημα,αλλα την διεκοψα της εδωσα 30-τοσα εχω της ειπα -κ περασα στο πρωτο απο αριστερα δωματιο...ισως το καλυτερο κ πιο καθαρο δωματιο του Βαρδαρη,,,,ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαπεντακαθαρο διπλο κρεβατι,κλιματιστικο στο φουλ,το πατωμα γυαλιζε κ μια υποψια οτι το γαμισι που θα ακολουθησει θα ειναι αποστειρωμενο σαν το δωματιο αρχησε να με κυριευει...ολα ειναι τελεια στο δωματιο,αρα ειπα στο φτωχο μυαλο μου το γαμισι θα ειναι κλινικα αποστειρωμενο...κ εν μερει ειχα δικιο...οχι οτι η κοπελα ητανε κακια...ισα-ισα μπηκε με χαμογελο στα χειλη,πεταξε το στριγκακι της περα,επιασε τον πεντακαθο μητσο σαν να επιανε την κουραζα απο το κανις της κ επιδοθηκε σε μια καλουτσικη πιπα...εγω χαΐδευα τα ωραια της βυζακια,τα τσιμπαγα ελαφρα κ την χαζευα απο τον καθρεπτη...μετα απο λιγα λεπτα,ηρθε κ το κυριως πιατο με ιεραποστολικο,πλαγιο κ πισοκωλλητο...η κοπελα εχει μια υποψια gfe συμπεριφορας που κατι την κανει να μην μπορει να απελευθωρηθει τελειως πανω στο γαμισι...ναι μεν θελει,αλλα ακολουθει μια αποστειρωμενη συμπεριφορα...εγω το μπανακι μου το ειχα κανει,τα αρχιδια μου τα ειχα ξυρισει κ ημουνα ενα καθαρο παιδακι...αλλα η κοπελα παρολο που δεν ηταν κακια κ πατατα,μια φορα τουλαχιστον για μενα ειναι αρκετη με δαυτη...ισως να μην ταιριαζει κ η χημεια μας...anyway...επαιδη κουραστικα να γραφω αλλο,την συνηστω γιατι με καποιον αλλον μπορει να βγαζει κατι καλυτερο σε συμπεριφορα κ γαμισι...παω να φαω καρπουζι παιδες γιατι διψασα....τοση ωρα γραφω...ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
dimmits
Τιμημένος
183
Πόντοι:
8.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια