Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 48 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Διαβαζοντας τα θετικα σχολια των μαχιμων συναγωνιστων,εψαχνα εναγωνιως την καυλα Νταΐανα....οι καυλες πολλες κ μαζεμενες το πρωι οποτε παρακαλουσα να την πετυχω...η τσαστα ευγενικη,αν κ φαφουτα,αρκετα ομιλιτικη,μολις της ειπα οτι ειμαι της γενιας του 79 με συμπαθησε παραπανω,αρχιζοντας να μου λεει για τον συνομιληκο γιοκας της...ειδα κ την νταΐανα που εξηλθε απο το δωμα της υδονης,αρχοντομουνα,με τις βυζαρες της,τις ποδαρες της,την κωλαρα της με το στρινγκ κ ενεδωσα αμεσως...ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
η συμπαθης τσατσα μου εκοψε ενα δεκαρικο απο το προγραμμα των 70 για ελευθερο στοματικο κ 69 κ ησηλθα στο καθαρο κ επιμελημενο δωματιο με την κουρτινα μπανιου...ωραια πατεντα για να μην γινεσαι κ ρομπα....
μπηκε μετα απο λιγο κ το ξανθο νταρντανο-γκαυλομουνο κ αρχησε ο αγωνας,,,ωραιο στοματικο με ενταση κ παθος κ ωραιο πεντακαθαρο μοσχομυριστο μουνακι για γλυψιμο κ τιποτα αλλο...επιδωθηκαμε σε ενα ωραιοτατο 69 για αρκετη ωρα κ μετα ακολουθησανε εναλλαγη στασεων με αποκορυφωμα το πισσωκολητο της...εχει μια καλη ικανοτητα να κραταει κοντρα καλη σε εντονο σφυροκοπημα,το οποιο φερνει κ αποτελεσμα...δεν εχω να προσθεσω αλλα,η κοπελα ειναι καλη σε αυτο που κανει,ειναι ευγενικη,εχει ωραια καυλερη εμφανιση κ τιμαει τα φραγκα με την αποδοση της.Την συνηστω ανετα κ εγω..Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
dimmits
Τιμημένος
183
Πόντοι:
8.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια