Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μετά από πολλή σκέψη κ περιπλάνηση είπα να δοκιμάσω την εν λόγω δεσποινίς...Μετρίου αναστήματος,καστανόξανθη με ωραίο στήθος κ ωραίο σφιχτό σώμα...

Το δωμάτιο ήταν πάρα πολύ καθαρό κ επίσης πολύ καλή κ ευγενική κ η τσατσά...

Έρχεται η κοπέλλα κ κάθεται δίπλα μου..Η συννενόηση γενικά ήταν πολύ δύσκολη...Μου φοράει επιτόπου το σκούφο (φάουλ) κ αρχίζει την πίπα.Σχετικά καλή,δεν μπορώ να πω.Ξεκινάμε το σεξ στα 4 όπου είχε καλό στήσιμο κ μέτρια συμμετοχή.Έδειχνε να πονάει πάντως κ σε αυτή τη στάση κ καθ'όλη τη διάρκεια της συνεύρεσης παρότι είχε βάλει ένα κιλό κρέμα κ ώρες ώρες αισθανόμουνα ότι γαμάω πηγάδι...Συνέχεια με αυτή από πάνω όπου κουνιόταν αρκετά καλά,κουράστηκε όμως εύκολα κ για να την απαλλάξω από την ταλαιπωρία της είπα να ξαπλώσει για ιεραποστολικό.Κάπου στο ενδιάμεσο της εναλλαγής μου ψέλισε κατι (το λόγο για τον οποίο ήταν κουρασμένη αν κατάλαβα καλά).Στη στάση αυτή είχε τη χειρότερη τοποθέτηση κ τη χειρότερη επίσης συμμετοχή...Της είπα να μου τον παίξει μπας κ τελειώσω αλλά ούτε αυτό με βοήθησε καθώς με τούτα κ με κείνα είχα ξενερώσει αφάνταστα...Προσπάθησα να τελειώσω μόνος μου αλλά ούτε τότε τα κατάφερα...Νευριασμένος κ ξενερωμένος της λέω άστο κ φεύγω από το κρεββάτι...Μου λέει ένα γεια κ φεύγει κ αυτή.Ντύνομαι κ φεύγω χωρίς καν να μιλήσω στην τσατσά που μίλαγε με κάτι άλλους πελάτες στο σαλόνι (αγένεια εκ μέρους μου αλλά είχα τρελλά νεύρα).

Σε γενικές γραμμές η κοπέλλα αξίζει εμφανησιακά,έχει γενικά καλές τοποθετήσεις κ συμμετοχή αλλά η απουσία προκαταρκτικών κ η μεγάλη δόση κρέμας δεν σε αφήνουν να καυλώσεις τόσο ώστε να τελειώσεις μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια...Της δίνω το ελαφρυντικό της κούρασης αλλά δεν νομίζω να πάρει δεύτερη ευκαιρία για να δω αν θα είναι διαφορετική...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Σοφία
KRITIKOS1985
Σεβαστός
55
Πόντοι:
1.640
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore