Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 300 10
Μπουρδέλα
288222
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επισκεψη ξημερωματα Παρασκευης και μετα απο τσαρκα Φυλης και Φωκαιας μην εχοντας βρει κατι το συγκλονιστικο (αν εξαιρεσεις τη Μπαρμπι που δουλευε σε ενα απ τα υπογεια,με τελεια εμφανιση αλλα δυστυχως λιγη ορεξη κι αυτη..) καταληγω στο 59 κατω οπου δουλευαν Σακιρα και Σορενα.Και πανω βρισκονταν ωραια κομματια αλλα προτιμησα να τιμησω τη Σορενα με την οποια ειχα παει αλλη μια φορα.Στο ψητο τωρα η κοπελα ειναι απο εμφανιση ,οπως θα χετε διαβασει και απο συναθλητες, μελαχρινη πετιτ στυλ με πολυ νεανικο σφιχτο και ωραιο σωμα,σχετικα μικρο στηθος αλλα ωραιο κωλαρακι.Προσωπακι αρκετα καλο αλλα με ενα καπως αυστηρο υφος(προσωπικα τουλαχιστον αυτο εχω διαπιστωσει.Ξεκινησαμε με αρκετη ωρα προκαταρκτικα με φιλια παντου στο σωματακι της απο μερους μου(εδω που τα λεμε ειναι για πολλα φιλια τα οποια ομως ενω αφηνε χωρις να απωθει και λοιπα,το βλεμμα της εδινε την εντυπωση οτι την αφηναν αδιαφορη και δεν υπηρχε ιχνος συμμετοχης απο μερους της(απλα με αφηνε να φιλαω/ εντελως διεκπαιρεωτικη).Στη μαχη τωρα κανει (μου εκανε εντυπωση καθως παλιοτερα δεν εκανε) ακαποτο αλλα αρκετα ατσαλο και με αρκετο χερακι.Στο σεξ δεν λεει οχι σε εναλλαγες στασεων (με αφησε να τη γαμησω ορθια με εκεινη να στηριζεται πανω μου) αλλα ενω αλλαξαμε συνολικα 3-4 στασεις μεταξυ 2ης και 3ης,και 3ης και 4ης,εριχνε κατι καντηλια στα ρωσικα(δεν νομιζω να ναι ρουμανα αν κρινω απ τη γλωσσα)..Αυτο σε συνδυασμο με το καπως βαριεστημενο υφος της με εκανε καπως να ξενερωσω αλλα τελικα δεν μπορω να πω οτι δεν το ευχαριστηθηκα..Εν τελει προκειται για μια αρκετα ομορφη κοπελα η οποια αν βελτιωσει λιγακι τη νοοτροπια της μπορει να γινει πολυ δυνατη παρουσια στο χωρο..Αυτα..
Υ.Γ.:1)Το %αρι στο χωρο παει λογω ανοιχτου παραθυρου αντι για air condition στο δωματιο(με τετοια ζεστη μπαινουν και κατσαριδες ρε παιδια...) και πεταμενης συσκευασιας προφυλακτικου στο κρεβατι.
2)Ενας συναθλητης γραφει για γλωσσοφιλα με τη συγκεκριμενη κοπελα..εγω ενω επιχειρησα μου ειπε οχι(οπουδηποτε αλλου ομως δεχοταν φιλια..).Ισχυει κατι τετοιο??
Υ.Γ.:1)Το %αρι στο χωρο παει λογω ανοιχτου παραθυρου αντι για air condition στο δωματιο(με τετοια ζεστη μπαινουν και κατσαριδες ρε παιδια...) και πεταμενης συσκευασιας προφυλακτικου στο κρεβατι.
2)Ενας συναθλητης γραφει για γλωσσοφιλα με τη συγκεκριμενη κοπελα..εγω ενω επιχειρησα μου ειπε οχι(οπουδηποτε αλλου ομως δεχοταν φιλια..).Ισχυει κατι τετοιο??
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Σορένα
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
ρολο ,καθαριοτητα ,καθαρη αναπνοη , διαθεση χημεια ....το ιδιο ισχυει κ στο σεξ ,σε μενα μπορει καποια να
ειναι καλη κ για σενα οχι....ολα παιζουν