Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.6 30 10Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επισκεψη ξημερωματα δευτερας προς τριτη στις 01.35 , η κοπελα που δουλευε ηταν η μικα,ρουμανα 19 χρονων κοντη αεκετα λεπτη με μαυρα κοντα μαλια κ φουλ προγραμμα , συννενοηση στα αγγλικα αφου εχει δυο μηνες στην ελλαδα κ τα μονα ελληνικα που ξερει ειναι καλημερα καλησπερα κωλο μουνι τσιμπουκι προφυλακτικο σιγα σιγα κ καμια 10αρια λεξεις ακομα , δεν θα περναγα αλλα με επεισε ο τσατσος αφου οσες φορες τον εχω εμπιστευθει εχω περασει καλα...μπαινει στο δωματιο δεν βγαζει εσωρουχα παντος ηταν χαμογελαστη , ρωτησε αν θελω προφυλακτικο ειπα οχι με σκουπησε με το μαντηλακι κ αρχισε μια πολυ κακη πιπα που ποιο πολυ ηταν σαν μαλακια κ ισα που τον ακουμπουσε στο στομα της , αφου την αφησα για κανα 2λεπτο της ειπα να βγαλει το χερι της , στα θετικα οτι υπακουσε κ η πιπα βελτιωθηκε κ ειχαμε τα επιθυμητα αποτελεσματα , με ρωτησε πως θελω κ της ειπα να ερθει απο πανω , τοτε εβγαλε το στρινγκ κ με ρωτησε αν θελω να βγαλει και το σουτιεςν απαντησα καταφατικα κ το εβγαλε, πητε κ εβαλε αλοιφη τοσο στο μουνι οσο κ στον κωλο , συμμετοχη με κουνηματα οταν ηταν απο πανω υπηρχε αλλα εγω στοχο ειχα το κωλαραλι της , τοποθετηση λοιπον στα τεσσερα κ αφου κ καλα στην αρχη μπηκα με δυσκολια(πως ηταν δυνατον με τοση κρεμα)την ξεκολιασα στην κυριολεξια χωρις αυτη να πει τιποτα , στο τελος μου εβγαλε το προφυλακτικο κ με σκουπισε με μωρομαντυλο....μια τυπικη κταθεση κ δεν θα ξανατιμηθει....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Μίκα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Πάντως είναι 24 χρονών, όχι 19 και το όνομα είναι Μίκη.