Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 221 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
H Σοφία είναι ένα όμορφο 19χρονο λεπτό μελαμψό κορίτσι απο την Ρουμανία.Η υπηρεσία ανακοίνωσε οτι κάνει γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και πέρασα για να δοκιμάσω αν και κάτι μου έλεγε οτι θα είναι αρκετά άπειρη όπερ και εγένετο.'Οταν μπήκε στο δωμάτιο έγιναν κάποια υποτυπώδη προκαταρκτικά και αμέσως πέρασε στο τσιμπούκι.Χρησιμοποιούσε αρκετά τα χέρια της και εγώ της τα έβγαζα και την καθοδηγούσα πως θα το κάνει.Το αρνητικό ήταν οτι ανα διαστήματα έκανε παύσεις στο τσιμπούκι διακόπτοντας την ηδονή.Περάσαμε και σε 69 όπου έγλυφα το νεανικό μουνάκι της.Την πήρα σε δύο στάσεις πισοκωλητό και ιεραποστολικό(απο πάνω δεν ανέβηκε) χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα απο μέρους της.Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν στο τσιμπούκι αφού όπως είπα και πριν σταματούσε το ρούφηγμα και ενώ πήγαινες να τελειώσεις σε ανέκοπτε και πάλι απο την αρχή.Αφού είδα οτι η κοπέλα δεν το είχε και φαινόταν να έχει κουραστεί απο την προσπάθεια αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω το χέρι μου και τελικά κατάφερα να τελειώσω μέσα στο στόμα της.Όμως ομολογώ οτι η απειρία της στο τσιμπούκι με δυσκόλεψε αρκετά.Επειδή η κριτική μου γράφεται ετεροχρονισμένα λόγω διακοπών δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες πέρα απο αυτήν που παρέθεσα προς βοήθεια σας.Εν κατακλείδι την προτείνω για δοκιμή για μία φορά μιας και πρόκειται για μία όμορφη κοπέλα με εξτρά υπηρεσίες αλλά μην προσδοκάτε οτι θα κάνει παπάδες μέσα στο δωμάτιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Σοφία
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76