Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 220 10
Μπουρδέλα
175564
Γενική βαθμολογία
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Οπως εγραψα και στην προηγουμενη κριτικη ηταν θεμα χρονου να επισκεφτω ξανα την Μαριαννα. Αφου λοιπον με συνοπτικες διαδικασιες παρακαρα το μοτο απο κατω μπαινω και με τη μια αφηνω το δεκαυερο στην τσατσα και περναω στο ιδιο δωματιο με την προηγουμενη φορα. Το ιδιο βρωμικο αλλα αφου ξερω οτι γυρνωντας σπιτι θα κανω μπανιο και θα πεταξω στα απλυτα οτι φορουσα πανω μου ξαπλωνω ακομπλεξαριστα στο κρεβατι και περιμενω την Μαριαννα να βγει απο το αλλο δωματιο. Μετα απο κανα 5λεπτο ερχεται αλαλ ηταν εμφανως στραβωμενη-βαριεστημενη καθως λογικα κατι της ειχε τυχει. Προσπαθουσε να μην μου το περασει εμενα και το εκτιμω (και οι ιεροδουλες ανθρωποι ειναι με οτι συνεπαγεται αυτο) και δεν της καταλογιζω τιποτα. Λοιπον αφου πιασαμε κουβεντουλα της λεω να βγαλει αυτο που φορουσε και εδω ερχεται η στιγμη που αντιλαμβανομαι οτι το στηθος της δεν ειναι σιλικονατο οπως ψευδως μου ειχε δημιουργηθει η αισθηση την προηγουμενη φορα αλλα σχετικα μετριο και natural. Αρχιζει να γλυφει αρχιδια αλλα χωρις την ορεξη της προηγουμενης φορας. Καβαλαει, μετα ιεραποστολικο και τελος. Λογικα μπορει να φευγει τωρα και γιαυτο να μην ειναι οπως ηταν. Anyway, εγω και να την δω δεν την ξανατιμαω, πηρα αυτο που ηθελα να παρω απο αυτη την πορνη. Περασα καλα την ευχαριστω για τη σαρκα της αυτη για τον οβολο μου και παμε για αλλα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού