Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 105 10
Μπουρδέλα
124306
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Για ακομη μια φορα ο δρομος με εβγαλε τυχαια στο μεταξι και ειπα να κανω 1 check up μηπως βρω τιποτα αξιολογο για να απαξιωσω. Μετα απο τον καθιερωμενο ελεγχο στα στενα του ερωτα καταληγω στη Ρουσλανα.
Ξανθο ρωσιδακι με γλυκια φατσουλα,20χρονο(δεν παιζει να τα εχει κλεισει), γυρω στο 1.60, με ωραια βυζακια και καλο σφιχτο κωλαρακι. Το 15αρι εξαφανιζεται απο την τσεπη μου και βρισκομαι στο δωματιο. Κανα 2λεπτο μετα κανει την εισοδο της η Ρουσλανα.
Ριχνουμε κατι αγγλο-ελληνο-ρωσικα και ξεκιναει το τσιμπουκι. Οχι κατι ιδιαιτερο αλλα καλο. Οταν σταματησε της ειπα οτι θελω λιγο ακομα και τοτε εκεινη ξαναμπουκωθηκε χωρις 2η σκεψη. Στη συνεχεια της λεω να ανεβει απο πανω. Δεν 8α ξεχασω το βλεμμα της λιγο πριν ανεβει. Κοιταει τον "περικλη" ο οποιος ειναι "καγκελο" και μου λεει σχεδον αγχωμενη "it's very big", τοτε εγω της χαμογελαω κουνωντας τον και ξαπλωνω για να ανεβει. Καλουστικο πεοκαβαλημα με αρκετο κουνημα το οποιο παρεσερνε και τα παιχνιδιαρικα βυζακια της με τα οποια επαιζα. Μετα τη στηνω στα 4 και ξεκιναω το τρυπημα ζουλωντας το σφιχτο κωλαρακι της. Το μουνακι της ηταν αρκετα στενο και μου εδινε πολυ καλη αισθηση. Μετα απο κανα 5λεπτο μπρος-πισω παιρνει την καταθεση μου, γυρναει μου χαμογελαει, ριχνουμε παλι κατι αγγλο-ελληνο-ρωσικα, ντυνεται και με χαιρεταει φευγωντας.
-Πολυ συμπαθητικη και υπακουη.
Ξανθο ρωσιδακι με γλυκια φατσουλα,20χρονο(δεν παιζει να τα εχει κλεισει), γυρω στο 1.60, με ωραια βυζακια και καλο σφιχτο κωλαρακι. Το 15αρι εξαφανιζεται απο την τσεπη μου και βρισκομαι στο δωματιο. Κανα 2λεπτο μετα κανει την εισοδο της η Ρουσλανα.
Ριχνουμε κατι αγγλο-ελληνο-ρωσικα και ξεκιναει το τσιμπουκι. Οχι κατι ιδιαιτερο αλλα καλο. Οταν σταματησε της ειπα οτι θελω λιγο ακομα και τοτε εκεινη ξαναμπουκωθηκε χωρις 2η σκεψη. Στη συνεχεια της λεω να ανεβει απο πανω. Δεν 8α ξεχασω το βλεμμα της λιγο πριν ανεβει. Κοιταει τον "περικλη" ο οποιος ειναι "καγκελο" και μου λεει σχεδον αγχωμενη "it's very big", τοτε εγω της χαμογελαω κουνωντας τον και ξαπλωνω για να ανεβει. Καλουστικο πεοκαβαλημα με αρκετο κουνημα το οποιο παρεσερνε και τα παιχνιδιαρικα βυζακια της με τα οποια επαιζα. Μετα τη στηνω στα 4 και ξεκιναω το τρυπημα ζουλωντας το σφιχτο κωλαρακι της. Το μουνακι της ηταν αρκετα στενο και μου εδινε πολυ καλη αισθηση. Μετα απο κανα 5λεπτο μπρος-πισω παιρνει την καταθεση μου, γυρναει μου χαμογελαει, ριχνουμε παλι κατι αγγλο-ελληνο-ρωσικα, ντυνεται και με χαιρεταει φευγωντας.
-Πολυ συμπαθητικη και υπακουη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρουσλάνα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Νοεμβρίου, 2011
Ρε μαγκες που δουλευει τωρα η Ζανετ να παμε να την ξανατιμησουμε;Η Ζανετ απο το Καζακσταν με τα Κινεζικα χαραχτηριστικα.
xistis848
17 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Απ'οτι θυμάμαι έχει περίπου ενάμιση χρόνο που έφυγε από μετάξι, κάπου την ίδια περίοδο που είχε φύγει και η Σοφία από ιάσωνος 1. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι δουλεύει σε κάποιο μπουρδέλο γιατί θα το γνωρίζαμε. Ενδεχομένως να έχει γυρίσει στο Καζακστάν.
D
dirtyliving
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2