Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Δεν περασε μια εβδομαδα απο την τελευταια μου επισκεψη στην Μπαρμπορα και να 'μαι ξανα εδω.Αυτη η γυναικα ειναι σαν τα ναρκωτικα,παθαινεις εθισμο μαζι της και μια φορα δεν σου φτανει,καθως εχει πλουσιο ρεπερτοριο και δεν μπορεις να τα γευτεις ολα σε μια επισκεψη!!!!!!Χαμόγελο.Αυτη τη φορα πηγα αποφασισμενος για ακα τελειωτικο στο εμπειρο στοματακι της,καθως στο προηγουμενο ραντεβου,το προγραμμα ειχε κωλοMoney Mouth.
Στο σαλονι με το που μπηκα με υποδεχτηκε η γνωστη ιδιορυθμη τσαστα της,η οποια τωρα που περναω συνεχεια ειναι ολο ευγενεια,ανω στο προηγουμενο μαγαζι οταν περναγα πολλες φορες και δεν εμπαινα με εκραζε με σχολια του τυπου ''δεν εχει πουτσα'' ετσι ελεγε στην Μπαρμπορα.Το 8 στην βαθμολογια της το βαζω λιαν επιεικως λογω βεβαρημενου παρελθοντος λοιπον.Με οδηγησε στο δωματιο και μου ειπε οτι οταν βλεπω αυτην να ξερω οτι δουλευει η Μπαρμπορα και οτι δεν δουλευει με αλλη κοπελα.Τελος μου ευχηθηκε να περασω καλα!!!!!!
Στ δωματιο ηρθε το μωρο με κεφια και μου αρχισε ακαποτη πιπα βαθεια και εγω δακτυλιαζα το μουνακι της.Στη συνεχεια της εγλυψα τις υπεροχες βυζαρες,πραγματικα ειναι τα καλυτερα βυζια που εχω δει σε γυναικα,ειδικα στην αφη ειναι υπεροχα και δεν χορταινεις να τα χουφτωνεις!!!Μετα της ειπα να στηθει για πισωκολλητο οπου αρχισε παλι να μουγκριζειMoney Mouth.Την πηρα καμποση ωρα ετσι και οταν κοντευε να φτασει η ωρα,βγαζω την καποτα και της τον δινω στο στομα για την τελικη ευθεια.Πω πω ρε μαγκες τι καυλα ηταν αυτη οταν της τα εδωσα ολα στο στομα,τα ρουφηξε μεχρι τελευταιας ρανιδος χαχαχα!!!Money Mouth.Ενω αυτη σηκωθηκε να παει στον νιπτηρα, εγω εχω μεινει μαλακας στο κρεβατι με τα γονατα κομενα.Με ξεζουμισε η καριολα.Η γυναικα αξιζει πολλα,γεννηθηκε για να γαμιεται και να μας κανει ευτυχισμενους!!!!!!Στο τελος μου εσκασε φιλακι,με κερασε τις καθιερωμενες καραμελες,λες και ειμαι παιδακι στον παιδικο σταθμο χαχαχαχα,και μου ειπε με περιμενει παλι.Α ρε Μπαρμπορα αξεπεραστη!!!!!!!!Σπασίκλας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Billy7
Σπουδαίος
85
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια