Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 249 10
Μπουρδέλα
242485
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Χθεσινη επισκεψη στη Ρωσιδα Αναστασια.
Εμφανιση της κοπελας: κοντο ξανθο μαλλι, ψηλη, μικρο βυζι, μετριος κωλος, πολυ μετριο προσωπο, μετρια γενικα για μενα, για καποιον παντως που του αρεσουν οι ψηλες πιστευω ειναι λιρα 100!
Ηρθε στο δωματιο, ειχαμε καποια λιγα χαδακια και μετα καταπιε αμεσα το πουλι μου! Να τονισω εδω οτι δε με ρωτησε αν θελω καποτα, οποτε αν καποιος φοβαται τα ακαποτα να το εχει υποψη του, να της το πει πιο πριν.
Πιπα μετρια με αρκετο χερι. Στη συνεχεια με ρωτησε πως θελω και οταν της ειπα να ερθει απο πανω μου ειπε πως προτιμα να ειναι απο κατω, φαουλ αυτο. Ξεκινησαμε επομενως με πισοκολλητο και συνεχισαμε σε ιεραποστολο οπου φωναζε οτι και καλα τη σκιζω και διαφορα τετοια συναφη, τα οποια ομως αν και εμφανως fake ηταν αρκετα καυλωτικα
Δεν εκλαψα τα λεφτα μου αλλα δε νομιζω και να τη ξανατιμησω.
Τιμη 20 ευρω.
Εμφανιση της κοπελας: κοντο ξανθο μαλλι, ψηλη, μικρο βυζι, μετριος κωλος, πολυ μετριο προσωπο, μετρια γενικα για μενα, για καποιον παντως που του αρεσουν οι ψηλες πιστευω ειναι λιρα 100!
Ηρθε στο δωματιο, ειχαμε καποια λιγα χαδακια και μετα καταπιε αμεσα το πουλι μου! Να τονισω εδω οτι δε με ρωτησε αν θελω καποτα, οποτε αν καποιος φοβαται τα ακαποτα να το εχει υποψη του, να της το πει πιο πριν.
Πιπα μετρια με αρκετο χερι. Στη συνεχεια με ρωτησε πως θελω και οταν της ειπα να ερθει απο πανω μου ειπε πως προτιμα να ειναι απο κατω, φαουλ αυτο. Ξεκινησαμε επομενως με πισοκολλητο και συνεχισαμε σε ιεραποστολο οπου φωναζε οτι και καλα τη σκιζω και διαφορα τετοια συναφη, τα οποια ομως αν και εμφανως fake ηταν αρκετα καυλωτικα
Δεν εκλαψα τα λεφτα μου αλλα δε νομιζω και να τη ξανατιμησω.
Τιμη 20 ευρω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2011
Για τί μιλφ μιλαμε; Τί ηλικιας;
Α
Ακόρεστος
26 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Δεν τα παω και πολυ καλα με τις ηλικιες... Παντως ειναι σε αυτην τη φαση της ζωης μιας γυναικας που εχει χασει τη φρεσκαδα της νιοτης και εχει πλεον περασει στο επομενο σταδιο. Θα ελεγα γυρω στα 35...
duskolieggrafi
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2