Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 40 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η κοπέλα είναι ξανθιά χοντρούλα με μεγάλα πεσμένα στήθη,χοντρά μπούτια και κώλο και ωραία φουσκωτή κοιλιά.Για μένα όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που γουστάρω παρα πολύ οπότε κάποιος που δεν είναι φαν των bbw θα εξαφανιστεί μόλις τη δει.Μπήκε μετά από αρκετή ώρα στο δωμάτιο που ήταν καθαρό παρόλο που θυμόμουν το ακριβώς αντίθετο όταν είχα ξαναπάει πριν χρόνια.Α!Η κοπέλα εντω μεταξύ είναι η ίδια εδώ και πολλά χρόνια στο μαγαζί.Μπήκε λοιπόν και άρχισε να γλείφει ενώ ήταν πεντακάθαρη και δροσερή.Της ζήτησα να μη γλείψει χωρίς προ οπότε το έβαλε και μου άρχισε μια ωραιότατη υπομονετική και βαθιά πίπα.Της ζήτησα να έρθει επάνω μου και καβάλησε αλλά δεν έμπαινε λόγω όγκου οπότε ξάπλωσε και ανέβηκα εγώ.Άνοιξε διάπλατα τα πόδια και μπήκα.Το κορμί της τεράστιο....χούφτωνα μπούτια,κώλο,κοιλιά,βυζιά και τα χέρια μου χάνονταν μέσα στην κορμάρα της.Έχυσα δυνατά και χαιρετηθήκαμε.....Μου άρεσε παρα πολύ και αν ήθελα κάτι να παρατηρήσω θα ήταν πως δεν βγάζει εσώρουχα....ενώ εμένα αυτά τα πελώρια πεσμένα στήθη με απογειώνουν.....Ενδείκνυται λοιπόν για bbw fans

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 02, 2011
Τιμημένος
20
Πόντοι:
6.760
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού