Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 115 10
Μπουρδέλα
101165
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Από τις καινούργιες κοπέλες της αλυσίδας και αρκετά εντυπωσιακή σε εμφάνιση: ψηλή μελαχρινή γύρω στο 1.75, με μακριά λεπτά πόδια, χαριτωμένο προσωπάκι, μικρό καλοσχηματισμένο στήθος. Λεπτή, αλλά όχι τρομερά σφικτή. Νεανικός αέρας, είναι 22 χρονών από Βουδαπέστη. Οκ ελληνικά. Με λίγο γυμναστήριο μόντελινγκ κάνει άνετα κατά τη γνώμη μου.
Πέρασα με το απλό των 30ε, έτσι για τη δοκιμάσω. Ήρθε αμέσως, δεν πρόλαβα καν να ξεντυθώ. Χαριτωμένη συμπεριφορά και κοριτσίστικη αντίδραση σε κάθε κομπλιμέντο που της έκανα. Καλή χειρόπιπα για αρχή στο κρεβάτι και συνέχεια στα όρθια. Μετά από πάνω, στα τέσσερα και ιεραποστολικά. Το γαμημένο το αρκουδίσιο ήταν στο χαμηλό και γίναμε μουνί καπέλο από τον ιδρώτα, κάτι που με χαλάει και με αποσυντονίζει ιδιαίτερα. Μετά λοιπόν από μακρόχρονο δυνατό γκάπα γκούπα δεν έβλεπα φως στο τέλος του τούνελ, τα παράτησα και με τελείωσε γρήγορα χειρωνακτικά με δική μου προτροπή.
Γλυκούλα και συμπαθητική, δε λέω, δεν βιάστηκε καθόλου, αλλά η κατάθεση κρίνεται αποτυχημένη για διάφορους λόγους. Εγώ μάλλον δεν ξαναπάω, αν τώρα γουστάρετε ψηλά μελαχρινά πιπίνια με έναν αέρα αθωότητας, ίσως να αξίζει μια δοκιμή.
Πέρασα με το απλό των 30ε, έτσι για τη δοκιμάσω. Ήρθε αμέσως, δεν πρόλαβα καν να ξεντυθώ. Χαριτωμένη συμπεριφορά και κοριτσίστικη αντίδραση σε κάθε κομπλιμέντο που της έκανα. Καλή χειρόπιπα για αρχή στο κρεβάτι και συνέχεια στα όρθια. Μετά από πάνω, στα τέσσερα και ιεραποστολικά. Το γαμημένο το αρκουδίσιο ήταν στο χαμηλό και γίναμε μουνί καπέλο από τον ιδρώτα, κάτι που με χαλάει και με αποσυντονίζει ιδιαίτερα. Μετά λοιπόν από μακρόχρονο δυνατό γκάπα γκούπα δεν έβλεπα φως στο τέλος του τούνελ, τα παράτησα και με τελείωσε γρήγορα χειρωνακτικά με δική μου προτροπή.
Γλυκούλα και συμπαθητική, δε λέω, δεν βιάστηκε καθόλου, αλλά η κατάθεση κρίνεται αποτυχημένη για διάφορους λόγους. Εγώ μάλλον δεν ξαναπάω, αν τώρα γουστάρετε ψηλά μελαχρινά πιπίνια με έναν αέρα αθωότητας, ίσως να αξίζει μια δοκιμή.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Έρικα
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Εγω αλλη μια της τον δινω παντως , Για πιπινι ειναι ωραιο