Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη στον εν λόγω ερυθρό "οικίσκο" στις 14-08-2011...

Μια ξαφνική αλλαγή στο δρομολόγιό με έφερε, μετά της συνοδείας του κ. Errikou77, στο σοκάκι της Διδύμου... πριν πάω στη παραλία ήθελα να είμαι "άδειος"... οπότε κάτι σε fast-food ήταν το πλέον κατάλληλο... Χαμόγελο

Μετά από λίαν σύντομη "βόλτα", κατέληξα στο συγκεκριμένο... η Αναστασία... Ψηλή, αδύνατη, με μικρό στήθος ανάλογο των κυβικών της, μινιόν κωλαράκι... πυρόξανθα μαλλιά... και το βασικότερο... εκ Ρωσίας ορμώμενη...!!! Σπασίκλας

Στα προκαταρκτικά απεδείχθη ιδιαίτερα καλή... Πολλά φιλιά, χάδια και γλυψίματα σε όλο το λάγνο κορμάκι μου... Τριψιματάκια του κορμιού της πάνω στο δικό μου μέχρι να ξεκινήσει το στοματικό... αρχικά ήταν άγαρμπη... αρκετή χρήση χεριού και απουσία deep throat...

Τεςπα... σε κάποια φάση με ρωτάει πως θέλω να τελειώσω και της απαντάω με στοματικό! Ε τότε άλλαξε άρδην! Το στοματικό έγινε υγρό και βαθύ... της παραμέρισα τα χέρια και σχεδόν ήταν σαν να κάνει push ups και να τον βάζει όλο μέσα της! Μην ξεχάσω ότι ασχολήθηκε και με τα @@!!! Τελικά ο pitsirikos1 τελείωσε ικανοποιημένος και έτοιμος πλέον να πάει στη παραλία!

Δεν είμαι σίγουρος αν θα ξαναπήγαινα στην ίδια... μια φορά σίγουρα αρκεί!Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Pitsirikos1
Σπουδαίος
109
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sotis99