Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 36 10
Γενική βαθμολογία

3.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Λάουρα Ισπανίδα. Σκατά στα μούτρα της. Τουλάχιστον έχω πέσει σε τέτοιες συμπεριφορές αλλά με γκόμενες κορμάρες. Λοιπόν την έψαξα λίγο την γκόμενα αφού αναφέρθηκε ωραίο σωματάκι και βυζάρες, γιατί δεν θέλω να χάνω τέτοιες ευκαιρίες. Η γκόμενα δούλευε στο πράσινο και χτες το βράδυ αποφασίζω να πάω καταδρομικά για να την χτυπήσω.. Τελικά εκεί μέσα δούλευε η Αλεξάνδρα και λεω πάει το μωρό αλλά μιάς και ήρθα ας γυρίσω λίγο κ τα άλλα. Μετά από 2 μπουρδέλα πετυχαίνω την λεγάμενη στο Έρως!
Αυτό είναι λοιπόν λέω η τύχη μας χαμογέλασε.
Είναι ξανθιά με μια πολυ χαρακτηριστική ελιά πάνω από τα χείλια, γενικά πάρα πολυ όμορφη στο πρόσωπο.. μου έκανε εμένα εντύπωση που αυτό είναι το λιγότερο που προσέχω στις πουτάνες. Ψιλοκοντούλα και με μερικά έξτραδάκια κιλά. Έρχεται μόνη της αυτοπαρουσιάζεται η τσατσά ήταν μέσα μάλλον θα έχεζε, ούτε την είδα όταν μπήκα ούτε όταν βγήκα, ένα χοντρό χέρι μου έδωσε τα ρέστα από το 50άρικο απ'τη πόρτα, αύτη ήταν η επαφή μου με την τσατσά! Προσπαθώ να καταλάβω τα βυζιά της από το σουτιέν λέω θα είναι κρεμαστούλι αλλά δεν πειράζει ήταν μπαμπάτσικο. Όρθια εν τω μεταξύ φαίνεται να έχει σφιχτό σώμα, ξαπλωτή κάνει δίπλες. Ενιγούει, αναφέρω το ισπανικό μου λέει 40 η κυρία. Λέω οκ αλλά θα κάνεις το ισπανικό χωρίς καπότα. Με λίγη δυσαρέσκεια τελικά συμφωνεί. Πληρώνω κ μπαίνω στο δωμάτιο.
Δεν άργησε σχεδόν καθόλου να μπει και γδύνεται, ετοιμάζεται με την μια για ισπανικό, εγώ ήμουνα σχεδόν σταφίδας αλλά πήρα γρήγορα μπρος. Τρελενόμουνα που έβλεπα τον όγκο από τα βυζιά της να πνίγει τον πούτσο μου. Τα βυζιά της είναι πάρα πολύ μεγάλα κ πολύ κρεμαστά. Έκανε κάτι γελάκια κ έλεγε κάτι χαζά στην γλώσσα της (προφανώς όχι τα ισπανικά) αλλά απ'ότι κατάλαβα μετά αυτή σχεδόν κορόιδευε την ώρα που έκανε όλες τις υπηρεσίες της. Της λές έλα να ξαπλώσεις να κάνουμε κ έτσι ισπανικό. ΑΑΑΑΑ κάνει δεν θα κάνουμε ισπανικό όλη την ώρα! Λίγο ισπανικό λίγο πίπα λίγο γαμήσι κ τέλος. 10 λεπτά είναι. Ωπά λέω 40Ε you know? Οκ λέει συνεχίζει το ισπανικό να είμαστε στα 2-3 λεπτά όταν σταματήσαμε και περάσαμε στην πίπα. Οκ η πίπα της τίποτα τρομερό τίποτα άσχημο, κοιτούσε και τον εαυτό της στον καθρέφτη το πουτανάκι..μετά στήνεται μόνη της στα 4. Εκεί ήταν τοπ βασικά, έχει πολυ ωραίο δέρμα στην πλάτη και οκ κωλαράκι η γαμιόλα και αυτό μετράει πολύ στα 4. Όταν ήμουν στα κοντά του τελειώματος την γυρνάω στο πλάι αφού έκανα ένα διάλειμμα λίγων δευτερολέπτων να χαζέψω και να χουφτώσω την κωλάρα της. Αυτή σε όλη την διάρκεια να με πιέζει να τελειώσω, της λέω ακόμα δεν μπήκα να πούμε. Στο πλάι μου έσπασε τα νεύρα τελείως την είχα αρπάξει από τον λαιμό κ την κοπανούσα. Τελικά τέλειωσα πήρα το πούλο, πήγα ήπια μπύρες και ησύχασα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού