Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 166 10
Μπουρδέλα
214475
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πρωινό πέρασμα από Διδύμου και με την ζέστη να δυναμώνει αποφασίζω να τιμήσω αυτό το υπέροχο μιλφ,ψηλή νταρντάνα,με υπέροχες βυζάρες(τις οποίες δυστυχώς δεν προσφέρει για πιπίλισμα) και θεσπέσια κωλάρα.Στο σαλόνι δεν έπαιζε ο αρκουδιάρης,ευτυχώς στο δωμάτιο ναι.Δίνω το 20ευρω και μπουκάρω στο αρκετά καθαρό δωματιάκι για επιπέδο ''Διδύμου''.Μικρή αναμονή και σκάει και η γυναικάρα.Με ρωτάει πως θέλω το τρομπόνι και της λέω ''χωρίς''.Μου λέει ''είναι καθαρό??'' κι εγώ στα ψέμματα λέω ναι.Η αλήθεια είναι ότι ήταν μεσ την μπίχλα μιας και μόλις είχα φύγει από 24ωρη βάρδια στην F-462.Αμέσως κατάλαβε το παραμύθι μου και με πήγε στην βρύση να μου τον πλύνει.Μετά με ξάπλωσε,μου έτριψε τις φανταστικές βυζάρες της στο σώμα και στον πούτσο μου και άρχισε να γλύφει μία-μία τις μπάλες μου.Πολύ κάβλα μάγκες και ξαφνικά τον βάζει στον στόμα της και ξεκινάει μια αργή,βαθιά και πολύ υγρή πίπα.Τα είδα όλα παιδιά σας λέω,με δυσκολία κρατήθηκα στα 3 λεπτά να μην χύσω και της είπα να γλύψω τις βυζάρες της κάτι που δυστυχώς δεν δέχτηκε.Αποφάσισα να την πάρω πισοκολλητό για τελείωμα,μιας και τέτοια γυναικάρα είναι αμαρτία να μην την γαμήσεις.Δεν άντεξα πάνω από 2 λεπτά και έχυσα ποτάμι.Καταπληκτική εμπειρία μ'ένα μόνο μείον και την μαλακία εκ μέρους μου να πάω να γαμήσω μες την βρώμα.Όταν έβγαινα από το δωμάτιο κατάλαβα ότι η ποδαρίλα μου είχε ποτίσει όλο τον χώρο
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Αυγούστου, 2011
Αυτά είναι... θα σε βάλω στο thread μου "επικίνδυνες ιερόδουλες"... Όλες οι ιερόδουλες είναι επικίνδυνες μετά από 'σενα
Π
Πύρκαυλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1