Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
επισκεψη ξημερωματα κυριακης προς δευτερα στις 03.00,αναφερομαι για το κατω σπιτι που στην ιδια βαρδια δουλευε κ η αλλη ρουμανα η τζουλια,
η σορινα ειναι κ αυτη ζυμαρακι(πετιτ)με σφιχτο σωματακι υπεροχο κωλο πολυ μικρο στηθος μαυρα μαλια τα εχει αλαγοουρα κατι που μου αρεσει
γλυκια φατσουλα 19 χρονων ,πιπα χωρις προφυλακτικο καλη μετα απο υποδειξη εγλυψε κ αρχιδια,την γυρισα για 69 καθαρο ωραιο μουνακι ,περασμα προφυλακτικου ,
για λιγο αυτη απο πανω κ μετα στα τεσσερα , οπου πραγματικα μετα δεν μπορουσε να περπατησει τοσο δυνατα που την πηρα πισωκολλητα , χωρις μαλιστα
να διαμαρτηρηθει ,μολις τελειωσα ξαπλωσε ανασκελα κ ξεφυσουσε,εκει ανταλαξαμε κ μερικα γλωσσοφιλα ενω επαιζα με τα δαχτυλα μου το μουνακι της ,για ρουμανακι
δεν ειχε τασεις ξεπετας.οση ορα την περιμενα καποιος μαλλον τυχερος της ειχε παρει για διπλο κ ατιμες φωναζαν σαν σκυλες μου πηραν τα αφτια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Σορένα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2011
φιλε μου φαινεται οτι αυτη που λες ειναι στη λιστα με τις πιο επικινδυνες εχει και αναλογο θεμα στο φορουμ εχει το ιδιο ονομα με αυτη που γραφεις ριξε μια ματια
17 Αυγούστου, 2011
Όταν έγλειφες το μουνί της σε στάση 69, δεν είδες τα σπυριά;
Π
Πύρκαυλος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2