Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 149 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ημερομηνια επισκεψης κατα προσεγγιση. Τσατσα δεν ειδα ουτε κατα την εισοδο ουτε κατα την αποχωρηση μου απο το σπιτακι, η κοπελα παρουσιαστηκε μονη της.
Η Συλβανα λοιπον ειναι απο τη Βραζιλια, μαυρουλα/μιγας, με χειλαρες, βυζαρες οχι πολυ μεγαλες αλλα ωραιες και στητες και κωλαρα! Για τα δικα μου τουλαχιστον γουστα κορμι για πολλα γαμησια! Εψαχνα καιρο να γαμησω καποια μαυρουλα, οποτε ηταν ευκαιρια και περασα.
Στα της πραξης τωρα ξεκινησε χαδια, μου κερασε λιγο τα βυζια στο στομα και μετα συνεχισε με πιπα. Στασεις δοκιμαστηκαν αυτη απο πανω για λιγο ομως (αυτη μου ειπε να αλλαξουμε επειδη κουραστηκε? βαρεθηκε?) και μετα πισοκολλητο (πολυ καλη σταση στη συγκεκριμενη λογω της κωλαρας της). Στο πισοκολλητο αρχισε να πεταει και μερικα λογακια και κραυγουλες.
Εδω βλεποντας τα κωλομερια της να χτυπανε πανω στα αρχιδια μου, να ακουγεται το πλατς πλατς, ριχνοντας της χαστουκακια και βλεποντας και την αντιθεση λευκου-μαυρου των κορμιων μας στον καθρεπτη κατεθεσα το υγρο πυρ Μεγάλο χαμόγελο

Απολογισμος: Για μια φορα και για να δοκιμασω μαυρο κορμι, και μαλιστα τετοιο κορμι, ηταν καλα. Δε νομιζω να την ξανατιμησω ομως, αφου το γαμησι μαζι της ηταν πολυ μηχανικο και δεν απογειωθηκε καθολου...

Τιμη 20 ευρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Συλβάνα
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική