Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

9.6
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
καλημέρα ξημερώματα κυριακής...κορίνα,αδύνατη,κοντούλα,στήθος 1,5.πήρε 1 κιλό και ανέπτυξε ψωμάκια στις διακοπές
3 ώρες περπάταγα μετά το χθεσινό πεταμένο 20αρικο στο 71γ μέχρι να καταλήξω ξανά σε μια που έχω ξαναπάει τον προηγούμενο μήνα
διαδρομή φυλής-φωκαίας-διδύμου-λιοσίων-(και γύρω)-κωνσταντινουπόλεως-περγάμου-πιπίνου-φυλής...μπαίνω και οι 2 ήταν στο δωμάτιο..βγαίνει η τζούλια και ο τσάτσος μετά από λίγο...μου παρουσιάζει τη τζούλια,του λέω θέλω την κορίνα,μου λέει εντάξει αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα με τον προηγούμενο,του ζήτησα ευγενικά,αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το μπάνιο το οπίο ευγενικότατα μου υπέδειξε και ήταν πεντακάθαρο και έπειτα μου έδειξε το δωμμάτιο που θα μπω.δεν είχα προλάβει να ξεντυθώ και έρχεται η κορίνα...μέχρι να τα βγάλω ήταν έτοιμη...τη ρώτησα πως πέρασε τις διακοπές της και άλλα τέτοια.Φαινόταν ότι ήμουν πολύ κουρασμένος..με ρωτάει πίπα με ή χωρίς,λέω χωρίς...δε κάνει τελειωτικό...αφού με σκούπισε πολύ καλά με αντισυπτικό μαντιλάκι,ξεκίνησε την εξαιρετική πίπα που όλοι όσοι την έχουμε πάρει την ξέρουμε,για όσους δεν την έχουν πάρει,είναι πίπα με ένταση,ρουφικτή,πάθος,καραμέλωμα και λίγο σάλιο.σου δείνει την εντύπωση ότι γουστάρει αυτό που κάνει,στην πραγματικότητα όλοι ξέρουμε καμία δε το γουστάρει.μετά από αρκετή ώρα πίπα,χρησιμοποιούσε ελάχιστα το χέρι,προσπάθησα να της το αφαιρέσω,αλλά μου είπε δε μπορεί χωρίς.το μοναδικό αρνητικό που θα μπορούσε να σημειωθεί είναι ότι ένιωσα λίγο τα δόντια της στο πέος μου,πράγμα που συνχωρώ επειδή ήταν 3 το πρωί.της κάνω είμαι πτώμα,ανέβα εσύ από πάνω να τελειώσω να το ευχαριστηθώ.ιπεύει καλά,με ένταση και ρυθμό,άχισε μετά από ένα λεπτό να κουράζεται,την παρακάλεσα να συνεχίσει και να τα δώσει όλα μέχρι να τελειώσω,πράγμα και που έκανε και με ικανοποίησε απόλυτα.ταυτόχρονα με το ένα χέρι ης έπιανα το στήθος,με το λαλλο το κολομέρι,το οπίο φούσκωσε και χαλάρωσε λίγο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.τελείωσα και εκείνη έφτασε στο σημείο να λαχανιάζει...την ευχαρίστησα θερμά και τη αποχαιρέτησα.Συστήνεται!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Μέλος
23
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού