Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Αναστασία είναι καινούρια κοπέλα απο Ρωσία και δούλευε σήμερα πρώτη μέρα απότι μου είπε.Είναι ψηλή,κανονικών κιλών,με κοντά ξανθά μαλλιά με όμορφο κορμί που αντισταθμίζει το μέτριο πρόσωπο.Πέρασα μέσα χωρίς δεύτερη κουβέντα να δοκιμάσω το καινούριο τεμάχιο.Αφού συστηθήκαμε άρχισα να την γλείφω και να την χουφτώνω ενώ είμασταν και οι δύο στα γόνατα.Έπειτα ξάπλωσα και άρχισε να με γλείφει στις ρώγες μου, στα μπούτια μου,στα αρχίδια μου και τέλος στον πούτσο μου.Στα αρχίδια χρησιμοποιούσε και τα χέρια δεν έγλειφε συνεχόμενα.Και στον πούτσο έκανε ρηχή πίπα με χέρι.Αλλά κράτησα εγώ το πέος μου με το χέρι και την καθοδηγούσα πως να το ρουφάει και έτσι βελτιώθηκε η κατάσταση.Το ρούφαγε πλέον κανονικά και ανα διαστήματα έγλειφε και το κοντάρι καθώς και τα αρχίδια.Εγώ με το άλλο χέρι της χάιδευα το μουνί της.Στην συνέχεια την έφερα σε στάση 69 όπου και έγλειψα το γατάκι της.Η διάρκεια του 69 ήταν κάπως σύντομη απο μέρους της.Πέρασε την καπότα και χωρίς να με ρωτήσει ξάπλωσε απο την αντίθετη πλευρά του κρεββατιού,προστάζοντας με να την γαμήσω.Θα ήθελα να με καβαλήσει η συγκεκριμένη για αρχή πάντως αλλά τέσπα.Την γάμ,ησα ιεραποστολικα και στα γόνατα με διάφορες παραλλάγες και φέρνοντας και τις ποδάρες της πάνω στους ώμους μου ενώ αυτή με σπαστά ελληνικά συμμετείχε λέγοντας να την γαμήσω δυνατά και να την σκίσω.Στην συνέχεια την πήρα και πισοκωληττό οπού εκεί σήκωσε την λεκάνη ψηλά κάνοντας κούρμπα για πιο ρηχή διείσδυση.Στο πισοκωλητό η συγκεκριμένη δεν το έχει.Επίσης με την στάση αυτή δεν είχα και καλή οπτική.Στην συνέχεια έβγαλά την καπότα και της τον έδωσα γονατιστός στο στόμα ενώ αυτή είχε ξαπλώσει λέγοντας της να με τελειώσει.Αυτή μέ έγλειφε επιφανειακά και ρηχα γιατί μάλλον δεν ήθελε να τα πάρει στο στόμα της όπως και αποδείχτηκε τελικά οτι είχα δίκιο.Για να σώσω την κατάσταση προχώρησα σε μαλακία ενώ αυτή τον έγλειφε με την γλώσσα της και όταν τελικά κατάλαβε οτι έχυνα τραβήχτηκε και όλα τα φλόκια μου πέσαν πάνω στα σεντόνια.Δεν φταίω εγώ συναγωνιστές καθότι εγώ πήγαινα για τελειωτικό στο στόμα.Τελικά την αποχαιρέτησα λέγοντας της οτι δεν μου έκανε τελειωτικό και αυτή είπε οτι τα πήρε στο στόμα της.Πίασε το αυγό και κούρευτώ δηλαδή!! Σε γενικές γραμμές προτείνω να το δοκιμάσει όποιος ενδιαφέρεται για μια φορά έτσι για την εμπειρία να γαμάς ένα ψηλό μουνί απο Ρωσία και πιο πολύ για να θυμηθείτε και τις παλιές καλές εποχές με τις Ρωσίδες.Επιφυλάσσομαι όμως αν θα ξαναπεράσω με την συγκεκριμένη εγώ προσωπικά.Το προσπαθεί όμως και αν βελτιωθεί,ίσως αναιρέσω αυτό το σκεπτικό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76