Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Αφού το κάτω κεφάλι με έβαλε για άλλη μια φορά σε μπελάδες και πετάξαμε είκοσι ευρά, έπρεπε να βρεθεί κάτι να επανορθώσει...
Βουρ λοιπόν στη Διδύμου όπου οι κορασίδες φημίζονται για την πεοθηλαστική τους τέχνη!
Βρήκα τη Σόνια που μου έταξε την καλύτερη πίπα της Αθήνας αλλά αρνητικά σχόλια με απέτρεψαν από το να εισχωρήσω στα ενδότερα αν και μου άρεσε πολύ εμφανισιακά και την Αντριάννα που την έχω πάρει μια φορά παλιά και ήτανε καλή αλλά έχει χαλάσει η εμφάνισή της απότομα.
Τελικά βρέθηκα στο παρόν σπιτάκι όπου μου παρουσιάστηκε η Ιβάνα, την οποία είχα πάρει πριν κάνα χρόνο και είχα τελειώσει με στοματικό. Καλά κρατιόταν ακόμα, είχε σιλικονάτους βύζους που μ' αρέσουνε και τα δωμάτια ήταν γεμάτα, οπότε θα είναι καλή μέσα σκέφτηκα...
Το δωμάτιο σκοτεινό αρκετά και περίμενα κάνα τέταρτο να έρθει η κοπέλα.
Άρχισε να μου γλείφει τις ρόγες και να τρίβει τον κανακάρη μου στις βυζάρες της με αποτέλεσμα να μου τον ξυπνήσει αμέσως.
Κοριτσάκια και γυναίκες μονολόγησα γι ακόμα μια φορά...
Η πίπα της καλή και έφερε γρήγορα τα ποθητά αποτελέσματα. Το κατάλαβε αυτή και μάλλον ήθελε να με ξεπετάξει έτσι γιατί όταν της είπα να σταματήσει εκείνη συνέχισε και χρειάστηκε να το επαναλάβω.
Σηκώνομαι όρθιος και της τον ξαναδίνω στο στόμα για λίγο ώστε να επέλθει πλήρης στύση και να μου φορέσει προφυλακτικό. Της ξαναλέω φτάνει, εκείνη εκεί. Πάλι με τη δεύτερη σταμάτησε...
Εν πάσι περιπτώσει, τη στήνω στα τέσσερα και μόλις κάνω να τον βάλω μέσα αυτός εισχώρησε λες και τον ρούφηξε σκούπα... Από πότε είχε να βγάλει την κρέμα από το μουνί της;
Ενώ σφυροκοπούσα ένιωθα την κρέμα στ' αρχίδια μου που τη μάζευαν από τα μουνόχειλα μέχρι που έβαλε το χέρι της εκεί. Εν τω μεταξύ άρχισε να βγάζει κάτι ψεύτικα βογγητά που με ξενερώσανε ακόμα περισσότερο.
Μην τα πολυλογώ παιδιά, βαρέθηκα. Δεν προσπάθησα να κρατηθώ καθόλου. Έχυσα κακήν κακώς σ' αυτή τη στάση να φύγω να πάω για φαΐ.
Καθώς ντυνόμουν η υπηρεσία μου χτύπησε την πόρτα να συντομεύω. Όταν βγήκα από το δωμάτιο περίμεναν 4 – 5 άτομα...
Συμπέρασμα; Πολύς κόσμος στο συγκεκριμένο σπιτάκι. Καλές δουλειές τους εύχομαι αν και δεν καταλαβαίνω τον λόγο... Μόνο και μόνο επειδή είναι εμφανίσιμη και κάνει καλό στοματικό;
Άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Ιβάνα
Π
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2011
Δεν εχεις κ αδικο συναγωνιστη, η Ιβανα λεει οτι ειναι τσεχα αλλα ρωσσιδα ειναι κ αυτη!! κατα τα αλλα μιλαει στον πληθυντικο κ καλα για τους τυπους, λιγο ξενερωτη αλλα η πιπα αριστουργηματικη!! Εγω την ειχα τιμησει πριν κανα εναμιση χρονο αλλα δεν ξαναπαω!!!Μονο για μια πιπα να πας για μια φορα αξιζει μεχρι εκει!!
13 Αυγούστου, 2011
Να 'δινε κωλαράκι τουλάχιστον πάει στο διάολο. Αν είναι μόνο για την πίπα της πάω και στη Ζάνα.
Π
Πύρκαυλος
13 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι δεν εχεις κ αδικο η ζανα ειναι η βασιλισσα της πιπας αλλα τα τελευταια 2 χρονια εχει χαλασει πολυ εμφανισιακα!!!
13 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σάμπως ήτανε και ποτέ φτιαγμένη; Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
19 Μαρτίου, 2012
Ευχαριστώ Πύρκαυλε, χρειαζόμαστε τσιμπουκογκόμενες
Q
Quasimodo
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5