Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Για πέμπτη φορά πέρασα στο δωμάτιο με την Άννα. Η κοπέλα κατά την γνώμη μου έχει το ιδανικό σώμα που θα ήθελα από μία γκόμενα. Δεν είναι πιτσιρίκα αλλά το ύψος, το μέγεθος και σχήμα του στήθους, τα πόδια της, το κολαράκι της και γενικότερα οι αναλογίες της είναι πολύ κοντά στα πρότυπα μου. Το μεγάλο της ατού είναι ότι δίνει και την πίσω τρύπα και επίσης όχι μόνο την δίνει αλλά αντέχει και στο καλό γαμίσι από πίσω. Η πίπα της παραμένει σε πολύ καλά επίπεδα αλλά σε αυτό τον τομέα έχω εντοπίσει διακυμάνσεις από πλευράς της. Εάν είναι καλοδιάθετη (που συνήθως είναι) τότε έχω απολαύσει πολύ καλές πίπες, αλλιώς πάντα έχει προσφέρει γλυψίματα άνω του μετρίου.

Η Άννα (όπως και οι περισσότερες κοπέλες που κάνουν αυτή την δουλειά) θέλει τον τρόπο της. Εάν βρεις τα κουμπιά της μπορεί να περάσεις πολύ ωραία. Εάν όχι τότε απλά κάνεις sex με μία κοπέλα με πολύ καλό κορμί (στο λεπτό στυλ) παίρνεις και κόλο και δεν κλαις τα χρήματα σου.
Νομίζω ότι στα σημεία που πρέπει να εστιαστεί κάποιος είναι να μην δώσει πολύ γρήγορο ρυθμό στο πήδημα από τον κόλο αλλά να το πάει νωχελικά και να νοιώθει (όσο είναι δυνατόν) που μπορεί η κοπέλα να ενοχληθεί. Εάν γενικότερα δεν ξεπεράσουμε κάποια όρια και της φερθούμε με σωστό τρόπο τότε και αυτή ξέρει να ανταποκρίνεται και να σε κάνει να περνάς καλά.
Ένα tip που όμως δεν έχει να κάνει με sex, είναι ότι δεν γουστάρει καθόλου τις Ελληνίδες!! :-)

Το parking τις μικρές ώρες είναι πολύ εύκολο μπροστά ή λίγο πιο πριν από τον οικίσκο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
TestDrive
Μέλος
91
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια