Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 73 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Γυρνώντας από έναν βαρετό καφε,καθως καθόμουν αναπαυτικά στην καρέκλα μου,μεσα στο μετρό,πήγε το μυαλό μου-που αλλού;- στα μπουρδέλα...
"Λες;", σκέφτηκα.
Στην αμέσως επόμενη σκέψη,είχα ήδη κατέβει Σταθμό Λαρίσης και ανηφόριζα την Ιουλιανού. Μετά από κανένα εξάλεπτο,μπήκα στο εν λόγω οικημα όπου η τσατσά μου παρουσιασε τη Λίζα,λέγοντας πως κάνει ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό.
"Θα περάσεις;", με ρωτησαν και οι δυο.
Κατέβαλα το απαιτούμενο ποσό και μπήκα. Περιγραφή της Λίζας....

Ελληνίδα, αρκετά χοντρή με τεράστιους βύζους, γύρω στο 1.70, με μαλλιά ξανθά μπούκλα ως τους ωμους.

Το ελεύθερο στοματικό δεν το τίμησα. Αρκετά καλή πιπούλα, της χαϊδευα την χοντρή κοιλίτσα της,όσο πίπωνε..Την έβαλα να ξαπλώσει και αρχισα γρήγορο σπρώξιμο. Λίγο πριν τελειώσω,έβγαλα το προφυλακτικό για να τελειώσω στο στόμα της. Επειδή τον χτύπαγα με τεράστια ένταση-πώρωση, μάλλον φοβήθηκε πως θα την έχυνα στο πρόσωπο και τραβήχτηκε..Έτσι όλο το "ζουμί" πασάλειψε τα μεγάλα της βυζάκια. Τα έπλυνε,χαιρέτισε κι εφυγε.

Μάλλον δεν θα ξαναπήγαινα,γιατί μου φάνηκε μέτρια συνευρεση. Ίσως να μην είχαμε χημεία. Εχω όρεξη εξαλλου να γνωρίσω κι αλλες milf,gilf, οπότε κρατάμε την εμπειρία και προχωράμε!

Τιμή:20 ευρώ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Ena Vima Mprosta
Μέλος
17
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική