Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 48 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Από καιρό την είχα τη λαχτάρα να πάρω την ωραία Τσέχα, (κατά δήλωση της) μα όλο κάτι με αποθάρρυνε, μια ο χαζοξεκούδουνο κουτσό που έμπαινε στο σαλόνι ... (παριστάνοντας την teen) μια κάποια άλλη της έπαιρνε τον οβολό μου Χαμόγελο αυτή τη φορά πήγα σχεδόν στοχευμένα (αν και λίγο έλειψε να τον πάρει η Μόνικα στο Ταντ.14).
Το κορίτσι, όμορφο θα το χαρακτήριζα, με μεγάλα 3άρια βυζιά και καλοστημένα.
Γύρω στα 25-27 θα την έκανα, ψυλούλα γύρω στα 1.70 με όμορφο πρόσωπο.
Έχει όμως κάτι άχαρο στη λεκάνη. ... ( Σε άλλους αρέσει ... γούστα είναι αυτά) ...
Γενικώς την πετυχαίνεις σε τρελά κέφια ... εγώ όμως ο γκαντέμης την πέτυχα μουτρωμένη, δεν ξέρω είχε όμως μια ξινή degavle φάτσα (μόνο για σφαλιάρες).
Η πίπα της δεν έλεγε και τίποτα το σπουδαίο (μετριότητα) ... εκείνο που μ'άρεσε όμως είναι πως δεν μου αρνήθηκε προκαταρκτικά όταν τη ζήτησα, μου έκατσε και την έγλυψα και δεν έβγαλε κιχ για τον επιπλέον χρόνο.
Δεν είχα τη στύση που επιθυμούσα και αυτό λόγω της ζέστης από τη μία το degavle υφάκι της και η κακή μου μέρα (οραίες δικαιολογίες Γλώσσα ) δεν πέρασα και καλά ...
Η Αριάννα έχει ένα εξαιρετικό στήσιμο στα 4 και πολύ ωραία κουνήματα !!!
Θα ήθελα να ξαναπάω ... μιας και αυτή τη φορά ΟΥΤΕ η μέρα μου ήταν ΟΥΤΕ η μέρα της.
Γενικώς θα την σύστηνα ... Αν τη δείτε χαρούμενη μπείτε ... διαφορετικά ... αλλού !!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Αριάνα
Greek30
Μέλος
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια