Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 166 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το μετα-milfάκη Σόνια/Εύα κ όλα τα συναφή το γνώρισα στην Αλκιβιάδου 16Γ που με είχε "γονατίσει" πολλές φορές. 'Εχουν μιλήσει αρκετά οι προηγούμενοι συναγωνιστές, οπότε για περιγραφή δεν θα πω τπτ παραπάνω, απλά η σε τέτοιες περιπτώσεις το θέμα "χημείας" διαμορφώνει εντυπώσεις κ συμπάθιες.

Αντικειμενικά η "Σόνια" έχει ουδέτερη συμμετοχή, "δεν το ζει" με τον πελάτη, αλλά : είναι πάντα μοσχομυριστή κ πεντακάθαρη, έχει τέλεια επιδερμίδα, κρατιέται καλά για τα χρονάκια της και θεωρώ ότι η πεολειχία της ήταν κ είναι μοναδική ... Αν άφηνε κ περισσότερο χάιδεμα στα στήθη της ...(εκεί τραβάει ένα ζόρι κ δεν θέλει πολλά-πολλά).

Από τα σαλώνια στα αλώνια για το κορίτσι που κάποτε έδινε στα studio λωκό με 100 euro (....ήμαρτον...!!! εγώ πάντως ποτέ δεν την τίμησα στα studio γιατί θεωρούσα υπερεκτιμημένο το 50ευρο, όταν για χρόνια για το ίδιο "μενού" έδινα 20ευρο) κ τώρα με κάτιτις extra το'χεις..(αυτή λέει για 20 γιούρια, αλλά νομίζω ότι άμα δει το 10άρικάκι θα το πνίξει χωρίς 2η κουβέντα.

Για όσους την θυμούνται, άλλαξε κάπως την κόμη για να μην είναι κ τόσο αναγνωρίσιμη. Νομίζω ότι της πάει κ το μαύρισμα από τα μπάνια.

Συνολικά μέσα στο δωμάτιο ήμουν 11 λεπτά "μαζί της", καθαρό χρόνο, τα 8 ήταν στο γλύψιμο κ κ@ρ@μέλωμ@. Κρατήθηκα 2 φορές για να μην την "δροσίσω" γεγονός που το κατάλαβε (...χρόνια στο κουρμπέτι...) κ με αποζημίωσε στο τέλος με τον δικό της τρόπο, που ξέρει (κ θυμίθηκε) ότι μου αρέσει.

Θα την βρείτε κ Αλκαμένους 113, Δευτ. κ Σαββάτα, από ό,τι μου είπε).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Σόνια
sakarvats
Ανώτερος
107
Πόντοι:
7.815
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια