Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Για τρίτη φορά έκανα επίσκεψη στην Νταϊάνα. Με θυμήθηκε και ήταν πιο διαχυτική από τις προηγούμενες δύο φορές. Η μεγαλοκοπέλα με τα υπέροχα μεγάλα βυζιά για μία φορά ακόμα με ικανοποίησε σε όλες τις φάσεις της συνεύρεσης μας. Λόγω σωματοδομής έχει πιασίματα και το εκμεταλλεύτηκα αρπάζοντας την και τραβώντας την πάνω μου ενώ την έπαιρνα πισωκολητό. Το τελείωμα, όπου και πάλι μου τα κατάπιε, ήταν η ολοκλήρωση. Είναι η μόνη ιερόδουλη που έχω πάει πάνω από 1 φορά και όλα μου τα τελειώματα έχουν γίνει γυμνά στο στόμα της.

Επισημάνσεις:
α) Συναγωνιστές να προσέχετε τα γλωσσόφιλα που δίνει γιατί στο τέλος από τους περισσότερους από εμάς παίρνει τα φλόκια στο στόμα της.
β) Κατά την διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών και τριψιμάτων κάποια στιγμή ο πούτσος μου γλύστρησε γυμνός στο μουνί της. Τραβήχτηκα σχεδόν αμέσως αλλά η κοπέλα δεν προσπάθησε να με εμποδίσει. Δεν ξέρω γιατί αλλά ίσως αυτό να παρασύρει κάποιους σε περισσότερο χρόνο γυμνής διείσδυσης. Προσοχή δεν πρέπει να παίζουμε κορώνα γράμματα!!

Ο ευγενικός τσάτσος πάλι ήταν εξυπηρετικός και διακριτικός. Το parking δεν είναι εύκολο τις πρωϊνές ώρες. Όμως λόγω εποχής ήμουν σχετικά τυχερός.

Υ.Γ. Κάποιος πρέπει να τους συστήσει έναν υδραυλικό γιατί πάλι ο νηπτήρας στο δωμάτιο βούλωσε εύκολα και δεν διευκόλυνε το πουτσοξέπλυμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
TestDrive
Μέλος
91
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Αυγούστου, 2011
Mε όλο το θάρρος...
Έχω την αίσθηση ότι όταν επισκέπτεσαι αυτό το ίδρυμα θα πρέπει να έχεις πιει σάκε, νά έχεις δέσει μία λευκή ταινία με τον ανατέλλοντα ήλιο στην κεφάλα και να ορμάς κραυγάζοντας "banzai!"
Πρέπει να το λέει η περδικούλα σου!
02 Αυγούστου, 2011
όταν λές τα κατάπιε, είναι σχήμα λόγου, ή τα καταπίνει όλα?
03 Αυγούστου, 2011
ρε μάγκες δεν φοβάστε να πηγαίνετε να τον δίνετε ακαποτο σε μια γκόμενα που έχει καταπιεί τα χύσια της μισής Αθήνας;
10 Αυγούστου, 2011
Φίλε MyNameIsNobody δεν έχεις και άδικο. Η γκόμενα είναι λίγο χαλαρή σε θέματα υγείας αλλά είναι και πολύ καλή σε πίπα και sex

Vassilani εμένα μου έχει τύχει και τις 2 τελευταίες φορές να τα καταπιεί. Αφού έχυσα, χαμουρευτήκαμε και μιλήσαμε για μερικά και δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι τα έχει κρατήσει στο στόμα. Πριν φύγει από το δωμάτιο ξέπλυνε το στόμα της με νερό.

alkoola πολλές κοπέλες πλέον το δίνουν ακάποτο. Αρκετές κα΄νουν και τελειωτικό... Δεν λέω έχει μεγάλα ρίσκα το συγκεκριμένο σπορ.... :-(
Αλλά όταν αποφασίζεις να συχνάζεις σε οίκους κλπ τα παίρνεις γενικώς τα ρίσκα από όλες τις απόψεις...
18 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε TestDrive πριν ενάμιση περίπου χρόνο άρπαξα μία άγρια ουριθρίτιδα... πονάει πολύ και φυσικά έτρεχα σε γιατρούς και νοσοκομεία Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έμαθα αρκετά Πρώτον και κυριότερο δεν είχα έϊτζς, σύφιλη και ηπατίτιδα. Ρώτησα τον γιατρό του νοσοκομείου τι παίζει με τις ακάποτες πίπες και μου είπε "δεν κολλάς απο την πίπα εκτός αν εχεις πληγή στον πούτσο και αυτή στο στόμα" Αυτό που με ρώτησαν επίμονα είναι μήπως τον έβαλες για λίγο και μετά κρατήθηκες και φόρεσες προφυλακτικό ? Ε λοιπόν ναι δεν το ομολόγησα στη γιατρό αλλά αυτό είχε γίνει (μέ Χριστίνα από Φ69Α) Φυσικά μού έδωσε αντιβίωση ευρέως φάσματος και μου πέρασε (αφού τραβήχτηκα εικοσι μέρες, ευτυχώς είχα χωρίσει κιόλας πρόσφατα αλλίώς τι θα έλεγα). Προσοχή λοιπόν όταν το τσουτσούνι πλησιάζει στο μουνί τους και ειδικά στον κώλο τους, φιλικά
18 Αυγούστου, 2011

Τον είχες βάλει στο μουνί της Χριστίνας γυμνό;;;
Π
Πύρκαυλος
22 Αυγούστου, 2011

Ίσα που έβαλα λίγο το πάνω μέρος (το κεφάλι)... για πέντε δεύτερα ήμαστε στη φάση του προκαταρκτικού. Το μετάνιωσα αμέσως και της λέω "ας βάλουμε καλύτερα προφυλακτικό" μου απαντάει ναι είναι επικίνδυνο έτσι, δεν νομίζω πάντως να έλεγε κάτι αν προχώραγα περισσότερο. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η συμπεριφορά της γιατί δεν είμαι και κανένα τεκνό. Πάντως στο θέμα της καθαριότητας για να είμαστε εξηγημένοι η κοπέλα δεν είχε αφροδίσιο με διαβεβαίωσαν (εκ των υστέρων) στου Συγγρού. Αυτό που έπαθα είναι από κάποιο μικρόβιο που προφανώς μεταφέρει και στο οποίο εγώ έχω ευαισθησία. Άλλος πιθανόν να μην πάθαινε τίποτα.
23 Αυγούστου, 2011

Και κάτι ακόμη που οφείλω να πώ είναι ότι έκανα μαλακία μεγάλη, αναφερόμενος στην κοπέλα με το όνομά της και το έχω μετανοιώσει απόλυτα. Δεν νομίζω να έχει καμία απολύτως σχέση με άλλες κοπέλες που ενδεχομένως να κάνουν ακάποτα γαμίσια !!! (δεν έχω γνωρίσει καμία τέτοια απλά το έχω διαβάσει στο SITE). Στο παραπάνω περιστατικό ίσως η κοπέλα να κόμπλαρε και να άργησε να αντιδράσει. Είμαι αρκετά μεγαλύτερος της και ίσως και να ψάρωσε λίγο.
Ζητώ συγνώμη για την αδιακρισία από την κοπέλα την οποία γουστάρω και σαν γυναίκα και σαν τύπο, παρότι η κατηγορία γυναικών που με τραβάει στα μπουρδέλα είναι οι παρακμιακές Mature - Milf - Gilf. Τέλος
24 Αυγούστου, 2011
Πες στους γιατρους στο συγγρου χαιρετισματα οτι οχι μονο κολλας απο ακαποτη πιπα αλλα και πολυ σοβαρα μαλιστα..το εχω αναφερει και σε αντιστοιχο thread οτι ο κολλητος μου κολλησε βλενοροια απο ακαποτη πιπα και μαλιστα πηγε ακριβως στο ιδιο νοσοκομειο και τον διαβεβαιωσαν 100% οτι ειναι απο αυτο...οτι να 'ναι με λιγα λογια οι γιατροι....
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9