Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είναι από τις περιπτώσεις που με καλύψανε πλήρως οι προλαλήσαντες συναγωνιστές, όλες μου οι σκέψεις και οι εντυπώσεις ταυτίζονται κάπου με κάποιον! Φαίνεται πως εμείς οι συναγωνιστές έχουμε φοβερή χημεία lol
Το μωρό έχει κορμί... αραβούργημα!! Το όνειρο κάθε άντρα, αυτό που θα ήθελε να έχει στο κρεβάτι του. Πιπινάκι ζηλευτό, βυζάκι λαχταριστό, βελούδινη επιδερμίδα, πεντακάθαρο νινάκι (το οποίο τίμησα δεόντως και αδιαμαρτύρητα από πλευράς της. Το ευχαριστιόταν μεν, έτσι έδειχνε, αλλά δεν ωρυόταν κιόλας όπως άλλες. Για μένα η καλύτερή μου, μιας και μετά την άταχτη Κέλλυ του Φ.104, η κοσμοθεωρία μου λέει να προτιμώ το γλυφομούνι από το κλαρίνο που μου προσφέρεται - παρεμπιπτόντως η Κέλλυ ήταν η αφορμή της αποψινής μου εξόδου με τα καμώματά της που με καύλωσαν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Αυτό που έλειπε για την τελειότητα στην παρούσα εμπειρία ήταν η αναιμική έως ανύπαρκτη συμμετοχή της Ντενίσας στα δρώμενα. Δεν πήρε πρωτοβουλία, κάτι που προφανως δε συνέβη ευκαιριακά, αν κρίνω από τις προηγούμενες κριτικές. Προφανώς έτσι είναι ο τύπος/τρόπος της. Οπότε όλο το "βάρος" πέφτει στο συναγωνιστή (άσχετο, ορμώμενος από μία γνωστή διαφήμιση, σκέφτηκα τώρα μόλις: συναγωνιστής-Ντενίσα 1-0. Το 'βλεπες! Το 'παιξες; lol )
Δεν ένιωσα πίεση χρόνου, κάπου πάνω στο 15λεπτο [εκτιμώ] μου είπε ευγενικά "δεν έχουμε πολύ χρόνο". Αρχικά την πήρα ιεραποστολικά (όπου με παρότρυνε "πιο δυνατά!" χωρίς όμως ιδιαίτερο φανατισμό) και στη συνέχεια από πάνω εκείνη, κάτι που βρήκα απίθανο. Έχει μία αρκετά καλή κίνηση, κουράστηκε λίγο, ξάπλωσε πάνω μου και για λίγο εκινούμην μόνο εγώ, από κάτω. Καλή φάση. Μετά ξανάρχισε το χοροπηδητό και η εκτόνωσή μου ήρθε ήρεμα και απολαυστικά. Τραβήχτηκε σιγά-σιγά, τον πήρε στο χέρι (σκουφωμένο) και τον έπαιξε λίγο μέχρι στραγγίσματος - ΚΑΒΛΑ ΣΟΥΠΕΡ, αν και ήταν σύντομη!!
Κατά τη διάρκεια της αιδοιολειχίας που προηγήθηκε, έβαλα δαχτυλάκι, το οποίο απομάκρυνε με ήπιο τρόπο μετά από κανα λεπτό, όχι αμέσως.
Αξίζει να έχεις και να χαίρεσαι αυτή την κορμάρα, αυτό είναι το ατού της πιστεύω. Το οποίο εμπνέει και αντισταθμίζει σε μεγάλο βαθμό - κατ' εμέ - την έλλειψη της δικής της πρωτοβουλίας.
Όσοι περιμένουν από την κοπέλα να τους φτιάξει και δεν παίρνουν - ή διστάζουν να πάρουν - οι ίδιοι πρωτοβουλία, πιστεύω δε θα το ευχαριστηθούν με τη συγκεκριμένη.
Το ιστορικό πλέον ζεύγος διαφορετικών παντοφλών, ζει και βασιλεύει. Να δείτε που κάποτε θα πουληθεί σε υψηλή τιμή, σε κάποιο πληστηριασμό - ως συλλεκτικό κομμάτι!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
kostas-1971
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού