Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 128 10
Μπουρδέλα
117703
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την Αλεξάνδρα την είχα στα στανταράκια μου απο την Φ65 πάνω και την είχα χάσει. ευτυχώς το ΜΠΟΥ έδωσε την πληροφορία και νάμε Δευτέρα πρώί να απολαύσω το μωρό..
ήταν εκεί και αφού έδωσα το εισητήριο, μπήκα στο καλύτερο - κατα την τσατσά- δωμάτιο... μικρό, με αιρκοντίσιον αλλά.. πολύ ζέστη στο χώρο για την δουλειά που τον θέλουμε..
ήρθε το μωρό, δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες γιατί τα έχω ξαναγράψει, τιμά αυτό που κάνει, πολύ καλή πίπα, ιππεύει άψογα, και αφού το στίψει το κουνέλι κουρνιάζει για ένα δυνατό σφυροκόπημα όπου κολλάει σαν βεντούζα..
αλλά.... έγινα μούσκεμα.. και όσο καλή να είναι μια κοπέλα στην δουλειά της δεν είναι η καλύτερη της ο πελάτης να ιδρώνει. λές και άν λειτουργήσει λίγο παραπάνω το κλιματιστικό θα χάσουν πολλά λεφτά. δεν ξαναμπαίνω στο συγκεκριμένο που έχει και τα μικρότερα δωμάτια σε όλη την πουτανοαθήνα..
ευτυχώς που η μικρή υπηρετεί και Φωκαίας 19 τα απογεύματα..
γιατί η μπουρδελότσαρκα είναι μικρή για να είναι θλιβερή..
ήταν εκεί και αφού έδωσα το εισητήριο, μπήκα στο καλύτερο - κατα την τσατσά- δωμάτιο... μικρό, με αιρκοντίσιον αλλά.. πολύ ζέστη στο χώρο για την δουλειά που τον θέλουμε..
ήρθε το μωρό, δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες γιατί τα έχω ξαναγράψει, τιμά αυτό που κάνει, πολύ καλή πίπα, ιππεύει άψογα, και αφού το στίψει το κουνέλι κουρνιάζει για ένα δυνατό σφυροκόπημα όπου κολλάει σαν βεντούζα..
αλλά.... έγινα μούσκεμα.. και όσο καλή να είναι μια κοπέλα στην δουλειά της δεν είναι η καλύτερη της ο πελάτης να ιδρώνει. λές και άν λειτουργήσει λίγο παραπάνω το κλιματιστικό θα χάσουν πολλά λεφτά. δεν ξαναμπαίνω στο συγκεκριμένο που έχει και τα μικρότερα δωμάτια σε όλη την πουτανοαθήνα..
ευτυχώς που η μικρή υπηρετεί και Φωκαίας 19 τα απογεύματα..
γιατί η μπουρδελότσαρκα είναι μικρή για να είναι θλιβερή..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού