Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επισκεψη γυρω στις 11.00 πριν παω για μπανακι,μετα απο παρα πολυ καιρο ειχα καυλες φια διπλο κ σημερα ηταν το μονο σπιτακι που ειχε δυο κοπελες , τζουλια κανονικο σωμα γυρω στο 1.70 μελαχρινη με μαυρο καρεδακι μαλι ωραια φατσουλα κ λαχταριστο κωλαρακι,να πω οτι η τζουλια δουλευει σχεδον παντα διπλοβαρδιες,δευτερη κοπελα αλεξανδρα 5μερες στη δουλεια ξανθια λεπτουλα κ κοντουλα 1,58 αβυζι αλλα πολυ μπειμπι φεις, δινω τα 40 ευρω κ περναω ,μετα απο κανα δεκαλεπτο ερχονται η τζουλια ειναι ποιο διαχυτικη ενω η αλεξανδρα πολυ σφιγμενη ,αρχισαν να με χαιδευουν η μια απο αριστερα η αλλη απο δεξια ενω ανταλλαξα κ κανα δυο γλωσσοφυλα με την τζουλια που πρωτη πητε την πρωτοβουλια για πιπα ,υγρο μαντηλακι κ πιπα καλη χωρις χερια κ μετα απο παροτρυνση μου κ καραμελωμα αρχιδιων , ειπα κ στην αλεξανδρα να με γλυψει κ αρχισαν να με γλυφουν κ οι δυο συχρονος ενω εγω εφλειφα κ το μουνακι της αλεξανδρας ,ειχα γινει τουρμπο και η τζουλια καθος με πιπωνε αρχισε να μου τον παιζει κ την σταματησα γιατι θα εχυνα λεγοντας της σταματα θελω να σας γαμησω , περασμα προφυλακτικου κ γαμησι πρωτα με την πετιτ αλεξανδρα με αυτην απο πανω κ με την τζουλια να με φιλαει , η αλεξανδρα δεν το πολυ εχει(θα μαθει ομως), αλλαγη καποτας κ στηνω την τζουλια στα τεσσερα για να την γαμισω με θεα το κωλαρακι της ενω ταυτοχρονα επαιζα με το μουνακι της αλεξανδρας , η τζουλια βγαζει μερικες φωνουλες ενω η αλεξανδρα ηταν αμιλητη σχεδον ολη την ωρα , μετα απο συννενοηση κ με αντιτιμο αλλα 10 ευρω εχυσα στα στοματακι τους,η αλεξανδρα σηκωθηκε κ πηγε στον νυπτηρα να τα φτυσει ενω η τζουλια τα εφτυσε σε ενα μωρομαντηλο κ συνεχισε να με χαιδευςι για λιγο,φευγοντας η τζουλια μου ειπε να μας ξαναερθεις.θα ξαναπαω αλλα θα την παρω μονη της.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Τζούλια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική