Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 233 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
27 Ιουλίου σήμερα, ημέρα εορτασμού της μνήμης του Αγίου Παντελεήμονα.Κατέβηκα το πρωί στην πολύπαθη περιοχή για μία διαδικαστικού τύπου επιλεκτική εξερεύνηση αφού οι κοπέλες είναι γνωστές ανά τους οικίσκους.
Στο Μ.Προδρόμου 16 υπόγειο ήταν μία καστανή, κοντή, λεπτή "χωριατοπούλα".
Τα Φώκαιας 22 άνω ήταν κλειστά και στο υπόγειο δεν είχε πάει ακόμα κοπέλα.

Αμέσως μετά πήγα στο Φώκαιας 22 υπόγειο και βρήκα την Άννα την Πολωνέζα.
Επέστρεψε από τις διακοπές.Γλυκιά, ευγενική λεπτή κοπέλα με καστανόξανθο πλέον
κοντύτερο μαλλί.
Το κλιματιστικό σαλονιού λειτουργούσε παρέχοντας οριακή έως υποτυπώδη ψύξη.
Καθαρό σεντόνι, κανονικό υγροσάπουνο στον νιπτήρα (όχι πατέντες τρυπημένων μπουκαλιών με νερό όπως στο Φώκαιας 22κάτω) και LCD TV.
Κλιματιστικό δωματίου χαλασμένο.Ανακύκλωνε ζεστό αέρα η έστω ελαφρώς δροσερό σαν να το είχαν ρυθμίσει στην επιλογή "ανεμιστήρας" , "fan" αγγλιστί.

Η ΄Αννα ήρθε στο δωμάτιο με επαγγελματική ευγένεια και γλυκύτητα και προσφέρθηκε να κάνει μασάζ.Έδειξε να το κατέχει αλλά ήθελα να αρχίσουμε και την διέκοψα.
Απέφυγε διακριτικά περιπτύξεις και εναγκαλισμούς και επικεντρώθηκε στην γενετήσια περιοχή την οποία τίμησε καλώς.Λειχία όρχεων και πέους σε μέσο αλλά ικανοποιητικό επίπεδο χωρίς βιασύνες.

Στην κύρια πράξη δεν είχε συμμετοχή και το στήσιμό της στα τέσσερα ήταν απαράδεκτο:
Κούρμπα η μέση για να ανασηκώνεται η λεκάνη της.Οι υποδείξεις μου δεν άλλαξαν την στάση της.Εξαιρετικά εκνευριστικό.Δεν είχε νόημα.
Συγχρόνως το χαλασμένο κλιματιστικό ολοκλήρωνε την κενότητα της κατάθεσης.
Συνεχίσαμε ιεραποστολικά και κατόπιν η Άννα καβάλησε την ράβδο του Αγίου Παντελεήμονα πάντα με κανονιστική, ιερατική τάξη.Απέδωσα τις ευλογίες μου στο στήθος της με την ίδια διαδικαστική ιερατική τάξη απούσας της μέγιστης έκστασης της στιγμής.
Χρόνος πράξης 18 λεπτά.

Στις αιτιάσεις μου για το απαράδεκτο στήσιμό της στα τέσσερα, η Άννα απάντησε οτι η... Αγία Ράβδος μου είναι μεγάλη!
Τις ευλογίες μου, κόρη μου...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια