Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 86 10
Μπουρδέλα
63833
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η Άννα είναι μελαχρινή, με ωραίο πρόσωπο και μεγάλα βυζιά. Ο τσάτσος είπε ότι είναι Ρουμάνα και ότι είναι 5 μέρες στην δουλεία.
Το δωμάτιο δεν ήταν και από τα καθαρότερα της περιοχής, αλλά είχε ανοιχτό το κλιματιστικό σε χαμηλή θερμοκρασία.
Η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο μετά από 5 λεπτά. Έβγαλε τα ρούχα της μόνο όταν της το είπα εγώ, αλλιώς δεν θα τα έβγαζε καθόλου. Δεν έκανε καθόλου προκαταρκτικά και πήγε να μου πάρει πίπα χωρίς προφυλακτικό αλλά την σταμάτησα και μου έβαλε. Άρχισε μία μέτρια πίπα, στην αρχή χωρίς αλλά στην συνέχεια με χέρι έτσι ώστε να με κάνει να τελειώσω γρήγορα. Την σταμάτησα και της είπα να ανέβει από πάνω μου. Ανέβηκε αλλά ήταν πολύ άγαρμπη, κουνιόταν σαν τρελό. Την σταμάτησα πάλι και της είπα να δοκιμάσω τον κώλο της. Έβαλε τις κρέμες της, αλλά ο πούτσος μου δεν έμπαινε με τίποτα μέσα. Ίσα που μπήκε το κεφαλάκι, είδα ότι πόναγε και τον έβγαλα και της είπα να τελειώσω με πίπα. Να σημειώσω ότι η κοπέλα δεν ξέρει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά.
Opeth: Πάρε που πίπα να χύσω.
Άννα: Έκανε νόημα ότι δεν καταλαβαίνει.
Opeth: Blowjob.
Άννα: What job????
Έτσι της έκανα νόημα με το χέρι και κατάλαβε τι εννοούσα.
Μου πήρε πίπα και έτσι ήρθε το τέλος.
Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο συναγωνιστή που είπε για τριχοφυία πάνω από τον κώλο της. Επίσης ο κώλος της είναι γεμάτος σπυράκια, όχι στον πρωκτό, αλλά στα κωλομάγουλα.
Δεν θα ξαναπάω μαζί της ούτε την προτείνω σε κάποιον.
Το δωμάτιο δεν ήταν και από τα καθαρότερα της περιοχής, αλλά είχε ανοιχτό το κλιματιστικό σε χαμηλή θερμοκρασία.
Η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο μετά από 5 λεπτά. Έβγαλε τα ρούχα της μόνο όταν της το είπα εγώ, αλλιώς δεν θα τα έβγαζε καθόλου. Δεν έκανε καθόλου προκαταρκτικά και πήγε να μου πάρει πίπα χωρίς προφυλακτικό αλλά την σταμάτησα και μου έβαλε. Άρχισε μία μέτρια πίπα, στην αρχή χωρίς αλλά στην συνέχεια με χέρι έτσι ώστε να με κάνει να τελειώσω γρήγορα. Την σταμάτησα και της είπα να ανέβει από πάνω μου. Ανέβηκε αλλά ήταν πολύ άγαρμπη, κουνιόταν σαν τρελό. Την σταμάτησα πάλι και της είπα να δοκιμάσω τον κώλο της. Έβαλε τις κρέμες της, αλλά ο πούτσος μου δεν έμπαινε με τίποτα μέσα. Ίσα που μπήκε το κεφαλάκι, είδα ότι πόναγε και τον έβγαλα και της είπα να τελειώσω με πίπα. Να σημειώσω ότι η κοπέλα δεν ξέρει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά.
Opeth: Πάρε που πίπα να χύσω.
Άννα: Έκανε νόημα ότι δεν καταλαβαίνει.
Opeth: Blowjob.
Άννα: What job????
Έτσι της έκανα νόημα με το χέρι και κατάλαβε τι εννοούσα.
Μου πήρε πίπα και έτσι ήρθε το τέλος.
Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο συναγωνιστή που είπε για τριχοφυία πάνω από τον κώλο της. Επίσης ο κώλος της είναι γεμάτος σπυράκια, όχι στον πρωκτό, αλλά στα κωλομάγουλα.
Δεν θα ξαναπάω μαζί της ούτε την προτείνω σε κάποιον.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού