Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 111 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η Χριστίνα είναι τσιγγάνα made in Greece.Eίναι μικροκαμωμένη,αδυνατούλα και σχετικά νόστιμη.Τα μαλλιά της είναι καστόξανθα και τα είχε πιασμένα πίσω.Είναι και μελαμψή όχι πολύ όμως.Στο δωμάτιο όταν την ρώτησα απο πού είναι μου είπε με ειλικρίνεια οτι είναι τσιγγάνα και αυτό είναι το μόνο υπέρ της απο την συνεύρεση οτι είπε την αλήθεια.Δύο προγράμματα είχε το μαγαζί απλό, πίπα με προφυλακτικό και μουνί ,με 10 ευρώ και γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό στην τιμή των 15 ευρώ.Εγώ πήρα το δεύτερο μόνο για να δοκιμάσω πρωκτικό κρίνοντας οτι δεν πρέπει να κάνω γυμνό τσιμπούκι σε μαγαζί που εξυπηρετεί Πακιστανούς σωρηδόν για να μην κολλήσω και κανένα παράσημο.Μπαίνοντας μέσα στο δωμάτιο αφού συστηθήκαμε η κοπέλα φαινόταν αρκετά κουρασμένη και ψυχρή.Τελικά δυστυχώς επαληθευτικά κατα την διάρκεια της συνεύρεσης.Αφού πέρασε καπότα άρχισε να κάνει πίπα ή οποία ήταν μικρότερη της κανονικής διάρκειας.Αυτό με ξενέρωσε τελείως.Έπειτα στήθηκε βαριεστημένα στα τέσσερα και την πήρα πισοκωληττό χωρίς να συμμετέχει καθόλου.Ούτε ένα βογγητό δεν έβγαλε σε όλη την διάρκεια.Τελικά της είπα στην ίδια θέση που βρισκόταν οτι θέλω να δοκιμάσω το κωλαράκι της.Και αυτή αφού έβαλε πολύ κρέμα στον πάτο της στήθηκε χωρίς να κουνιέται και άρχισα να την σοδομίζω.Δυστηχώς η κοπέλα παρέμενε έπιπλο και ψυγείο αλλά δεχόταν αδιαμαρτύρητα το σφυροκόπημα μου στο κωλαράκι της.Έπειτα της είπα να ξαπλώσει ανάσκελα και την πήρα φυσιολογικά και αυτή είχε κλείσει τα μάτια της και φένοταν να την έχει πάρει ο ύπνος.Άρχισα να πέφτω και το κατάλαβα οτι η συνουσία δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αν επέμενα λίγο ακόμα έτσι.Της είπα να τις ρίξω τα φλόκια μου στο σώμα της και αρνήθηκε.Σε εκείνο το σημείο την φώναξε η τσατσά έχοντας περάσει περίπου επτά λεπτά στο δωμάτιο μαζί της.Δεύτερο ξενέρωμα.Μου λέει οτι πρέπει να φύγει και της είπα οτι δεν έχει περάσει ο χρόνος ακόμα.Μά μου λέει φωνάζει η κυρία.Της λέω δεν με νοιάζει θα περιμένεις να τελειώσω.Την τοποθετώ στα τέσσερα και αρχίζω να παίζω μαλακία χουφτώνοντας τα μικρα της κωλομέρια και τρίβοντας το δάχτυλο μού στα μουνόχειλα της και έτσι κατάφερα και τελείωσα.Δεν την συνιστώ επειδή είναι έπιπλο και ψυχρή και λόγω χρόνου.Μείνετε μακριά!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2011
φίλε καλά έκανες και δεν πήρες ξεκάλτσωτη εκεί στο Πακιστανο-χρεπόσπιτο αλλά να σε ρωτήσω κάτι, με το χέρι που βγάζεις την σαμπρέλα και βάζεις μουνοδάκτυλο με το ίδιο τον έπεξες για να χύσεις?
εννοώ δεν παίζει κίνδυνος έτσι για παράσημο?
είσαι κορυφή στις ενημερώσεις και σε διαβάζω πάντα αλλά πάντα είχα την απορία πως το κάνετε αυτό με σχετική ασφάλεια.
πάντα φιλικά!
26 Ιουλίου, 2011
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Με το δεξί τον έπαιζα και με το αριστερό της έτριβα το μουνί της.Πάντα καραδοκεί ο κίνδυνος να εισπράξεις παράσημο όσο προσεκτικός και να είσαι.
Ακόμα και απο τα κρεββάτια μπορείς να κολλήσεις μύκητες.Το σπορ αυτό πάντα έχει και τον ανάλογο κίνδυνο.Απλά προσπαθείς να τον ελαχιστοποιήσεις.Εξάλλου και η εντελώς αποστειρωμένη συνουσία χωρίς να πιάνεις τίποτα για μένα όπως και για τους περισσότερους δεν είναι συνουσία.Φιλικά.
27 Ιουλίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

OK αλλά δεν μου είπες με ποιό έβγαλες την σαμπρέλα, με το αριστερό προφανώς! :-)
πως θυμάσαι πάνω στην γκαύλα με ποιό βάζεις μουνοδάκτυλο, με ποιό βγαζεις το προφυλακτικό κ.λ.π. computer είσαι? :-)
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3