Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Σαββατόβραδο και τσάρκα στα γνωστά λημέργια. Μιλάμε για το χώρο επάνω και δεξιά (το καινούργιο). Λοιπόν , άλλο ένα νεαρό ηλικιακά Ρουμανοειδές. Τα κλασσικά , μελαχροινή , καλό πρόσωπο , κανονικό σώμα. Πιάσαμε κουβέντα και με τον αλβανό τσάτσο (ήταν στη Φυλής74 πιο πριν) οικονομικπολιτικοπολιτισμικού περιεχομένου. Έχει δασκαλέψει το κορίτσι να πιάνει το μπροστά εργαλείο του πελάτη στο σαλόνι καθώς και το πίσω μέρος όταν κάνει μεταβολή να φύγει. Στα ενδώτερα τώρα.
Δεν κάνει προκαταρκτικά. Από εξτρά κάνει πρωκτικό (δε δοκίμασα). Πίπα πολύ καλή και όχι βιαστική. Από σεξ κάτω του μετρίου θα έλεγα. Ούτε κιχ το κορίτσι. Αλλαγή των δύο κλασσικών στάσεων και τελείωμα με κάποια δυσκολία από μέρους μου. Γιατί ; Πρώτον , επειδή το κλιματιστικό το έκλεισε όταν μπήκε με αποτέλεσμα να κάνει ζέστη στο τέλος του δεκάλεπτου. Δεύτερον , το μέγεθος του... πηγαδιού. Το κορίτσι είναι από τις πιο ξεχειλωμένες που έχω πετύχει (έβαλε και πολλή κρέμα , τρομάρα της). Τρίτον , η μουγγαμάρα της. Τέλως πάντων , τελείωσα και δεν πήγε χαμένο το εικοσάρικο. Δε νομίζω να την ξαναπάρω πάντως.
Υ.Γ. Μου έκανε λίγη εντύπωση και η έντονη τριχοφυία στη μέση της πίσω. Μήπως ήταν η ιδέα μου ; Πάντως χαλούσε τη θέα όσο ήταν στα τέσσερα.
Το 7άρι στον τσάτσο διότι είναι ανοιχτός τύπος (συζητήσαμε αρκετά).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Ανώτερος
66
Πόντοι:
5.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια