Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 249 10
Μπουρδέλα
242576
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
H Βικτώρια είναι μία μεγαλοκοπέλα απο Ρωσία,κανονικών κιλών με κοιλίτσα,καρέ καστανά μαλλιά και λευκό δέρμα.Σαν εμφάνιση είναι απλά νόστιμη προς το μέτριο.Στο δωμάτιο αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις την έφερα κοντά μου και της χάιδευα το γατάκι ενώ την φίλαγα στο λαιμουδάκι και στα βυζάκια της.Υπήρχε μία τάση απο μέρους της να μπούμε στο παρασύνθημα και μου το υπενθύμισε υπολογίζοντας την διάρκεια των προκαταρκτικών στον κανονικό χρόνο.Ξάπλωσα και μου καθάρισε το πέος με αντισηπτικό μαντηλάκι.Η πίπα της ήταν αρκετά καλή,ξέρει πως να ρουφάει το όργανο, και σχετικά βαθιά.Σε σχετική μου προτροπή για να γλύψει και τους όρχεις αρνήθηκε ευγενικά.Επίσης αρνήθηκε και την στάση 69 λέγοντας μου οτι το κάνει μεν πλην δε δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο.Την άλλη φορά μου είπε.Τουλάχιστον ευτυχώς το τσιμπούκι της αντιστάθμισε κάπως τα πράγματα.Στην συνέχεια πέρασε προφυλακτικό και της είπα να ανέβει πάνω μου.Αυτή έκατσε σε κατακόρυφη θέση και κλείδωσε το πέος μου στο μουνί της και άρχισε να κουνιέται ρυθμίζοντας έτσι την παλινδρόμηση του μορίου οπώς ήθελε αυτή.Στην συνέχεια εγώ την τράβηξα κοντά μου και άρχισα να την καρφώνω στο ρυθμό που επιθυμούσα εγώ.Κρίνοντας απο την σωματοδομή της συγκεκριμένης κοπέλας θεώρησα οτι στο πισοκωλητό δεν θα είχα καλή θέα και έτσι την πήρα μετά σε ιεραποστολική στάση όπου και την κάρφωνα παίζοντας με το γατάκι της.Αφήνει χάιδεμα στο γατάκι της όχι όμως δάχτυλα μέσα.Την πήρα κανονικά,με τα πόδια της στους ώμους μου και την γύρισα και πλάγια και μετά απο αυτές τις παραλλαγές,ξάπλωσα και της είπα να με τελειώσει με πίπα.Παίζοντας το μόριο μου και γλύφωντας το με την γλώσσα της το τέλος δεν άργησε να έρθει και τα πήρε στο στόμα της ανακουφίζοντας με απο το φορτίο μου.Για μια πρώτη εμπειρία ήταν καλή χωρίς να την θεωρήσω και άριστη γιατί δεν μου πρόσφερε και το πλήρες πακέτο που της ζήτησα.Δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω την συγκεκριμένη,ίσως αν δεν υπάρξουν καλύτερες επιλογές,αλλά συνιστώ στους συναγωνιστές που πέρνουν το ίδιο πρόγραμμα να την δοκιμάσουν μιά φορά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού