Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 221 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Άννα, παρουσιάστηκε στο σαλόνι σα Ρωσίδα, αλλά είναι από Ρουμανία. 1.6, ξανθά καρέ μαλλιά, γεμάτη, με κωλάρα, μπουτάρες και 3άρι πεσμένο στήθος. Καμία σχέση με τον σωματότυπο που μου αρέσει, αλλά είχα καλό προαίσθημα για τις υπηρεσίες της.

Μπήκαμε μαζί στο δωμάτιο. Άρχισα να γδύνομαι, ενώ αυτή με έγλυφε στο στήθος. Ωραίο ξεκίνημα...πίπα με χέρι, που το βγάζει και καλό παπαροκαραμέλωμα. Την έστησα στα 4 και χωρίς να ρωτήσω αν προσφέρει κώλο, έτσι όπως ήταν στημένη, της τον έχωσα στην κωλοτρυπίδα της, χωρίς να βάλει κρέμα. Χαμογελούσε - την έβλεπα από τον καθρέπτη - καθώς εγώ τη σφυροκοπούσα σε doggy. Μετά τον πήρε στη μουνάρα της. Σφυροκόπημα και τελείωμα στο στόμα της, όπου περίμενε να τα πάρει όλα. Φτύσιμο στο νεροχύτη και αποχώρηση με χαμόγελο.

Χωρίς να δυσανασχετεί για τίποτα, ήταν μια τίμια κατάθεση. Για όσους αρέσει ο συγκεκριμένος σωματότυπος, ας προσέλθουν, εγώ πήγα και δεν ξαναπάω. Υπήρχε και άλλη Ρουμάνα διαθέσιμη για ντουέτο, η Αντριάννα (αν θυμάμαι καλά το όνομα) την οποία τίμησε ο φίλος Lex80.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
164
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική