Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Γλώσσα

Μαγκες θα σας τα πω εν συντομια

Γυρισα μεταξυ 22:00 και 23:00 γυρω στα 6 μπουρδελια αλλα δεν ειδα τιποτα καλο. 0 η φυλης,συναντησα και 2 συναγωνιστες και καναμε τσαρκα μαζι, 66Α 0-γρια. 66δ καλη αλλα δε τρελαθηκα, φυλης 84B 0, και ειπα να περασω και απο το 54Β.

Ειδα την ντενισα, ειχα ξαναπαει μαζι της το χειμωνα, με κερδισε το σωματακι της και to ξανθο..

μπενω μεσα στο ιδιο βρωμερο δωματιο που ειχα ξαναπαει με τις 2 διαφορετικς παντοφλες και περιμενω

μπενει μεσα το μωρο, δεν με θυμοταν και με ρωταει πως ειμαι και ηθελε να μαθει τα νεα μου, μου κρατουσε το καυλι μου περασε το προφυλακτικο και ηθελε να μαθει τα νεα μου, τι νεα να εχω, ειμαι ανεργος και ψιλοκαμενος και 1 ωρα πριν ειχα φαει 2 σουβλακιa και μια μπυρα στα σουβλακια διπλα στα everest στην πλατεια βικτωριας και εκανα βολτα στα μπουρδελα μπας και χωνεψω...

αρχιζει μια βαριεστημενη πιπα, της λεω μετα 69 και πως δε θα την γλυψω,αλλα τελικα αρχιζω να γλυφω το γιασεμι της!!
ηταν αοσμο, αγευστο, αχρωμο με τρελανε ηταν σαν ροδονερο..

στη συνεχεια στα 4, εγω απο πανω και ξανα στα 4 οπου καταθεσα το ψωλοχυμα μου

οταν της ειπα πως το μουνακι της ειναι καθαρο μου ειπε πως προσεχει κανει εξετασεις παει σε γυναικολογο και ειναι παντα καθαρη

συμπερασματικα, η κοπελα δειχνει πως γαμιεται απο ρουτινα, λιγο παραπανω απο αλλες -τανες, αλλα εκτιμησα την καθαριοτητα της και το σωμα-προσωπο..

απλα γαμας ενα μουνι που ξερεις οτι θα χυσεις και οταν της πιανεις το κωλι και τα βυζια και βλεπεις τον εαυτο σου στον καθρεφτη ευχαριστιεσαι, εστω και στιγμιαια..

ισως η φυλης φερει κατι καλυτερο, για κεινη την μερα καλη ηταν μου θυμισε περισσοτερο striper παρα-τανα Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
Νέο Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού