Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Τριτη απογευμα προς βραδυ, κανω βολτα στη φυλης μπας και δω τιποτα καλο αλλα τζιφος.
Περασα απο 66Α, 66Δ, και καμια 4-5 μπουρδελακια αλλα τζιφος.

Εχοντας ακουσει διθυραμβικα σχολια για την Σακιρα ειπα να περασω, γιατι μια αλλη φορα δεν την ειχα πετυχει.

Την πετυχαινω με μια αλλη βοθλγαρο-ρουμανα μελαχρινη, πολυ καλυτερο σωμα απο Σακιρα αλλα εγω προτιμησα την πρωτη (Σακιρα).

Η κοπελα ειναι καστανη με καστανοπρασινο ματι αλλα δεν μου θυμισε την Shakira την γνωστη την τραγουδιστρια. Νταρτντανογκομενα με καλο βυζι 3αρι και την ελληνικη κωλαρα με λιγο ανοιχτη περιφερεια κατι που με καυλωνει...

Το δωματιο , το πρωτο διπλα στο σαλονι, μεγαλο με σχετικα καθαρα σεντονια-δεν τα κοιταξα με μικροσκοπιο..

Μπαινει μεσα το μωρο με ρωταει τι κανω και της ειπα πως ειναι διασημη και πως εχω διαβασει σχολια για κεινη και με ρωτησε ολο απορια τι σχολια, τις ειπα και θετικα και αρνητικα και μου ειπε πως αμα ο αλλος ειναι ευγενικος ειναι και αυτη...

μου ειπε πως ειναι 3 χρονια ελλαδα και τις τυχαινουν διαφοροι πελατες που την δυσανασχετουν και ειναι αποτομοι οταν τους λεει πως δεν κανει π.χ. ελευθερο στοματικο η να δωσει κωλαρακι

αρχιζει την πιπα, πολυ καλη και αργη, μετα της λεω για 69 αλλα μου λει πως επειδη ειναι ψηλη δεν μπορει εγω ειμαι 1,80 περιπου, οποτε της λεω για μια ακομα πιπουλα...

στη συνεχεια εγω απο πανω, στα 4 και ξανα εγω απο πανω με τα ποδια της γυρω απο μενα σφιχτα..

σημειωτεον πως ειχε ενα απο τα πιο σφιχτα μουνια που εχω γαμισει για πουτανα με τον πουτσοκεφαλο μου να νιωθει τα τοιχωματα του μουνιου της...

κατα τη διαρκεια της πραξης ουρλιαζε με βρισιες κατι που μαρεσε ιδαιτερως..

Εν κατακλειδη και εν κλειτοριδη...Γλώσσα η κοπελα κανει καλο γαμησι, ειναι μετρια στην εμαφνιση αλλα θυμιζει μεσογειακη και ελληνιδα, δεν βιαζεται και καταλαβα πως αμα εισαι εσυ ενταξει στην συμπεριφορα και στην καθαριοτητα θα ειναι και αυτη..

Οποτε για ενα 20αρικο, μια εκτονωση λεω ναι, δεν σου λεω πως θα την θυμασαι την υπολοιπη ζωη σου απλα δε θα κλαις τα λεφτα σου..

Καλα γαμισια συναθλητες!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Σακίρα
Νέο Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 22 Ιουλίου, 2011) 22 Ιουλίου, 2011
"μετα της λεω για 69 αλλα μου λει πως επειδη ειναι ψηλη δεν μπορει εγω ειμαι 1,80 περιπου"

Απλά δεν θέλει. Με τπτ δεν είναι πάνω από 1,75 ώστε να μην μπορεί κιόλας. Ουστ μωρή.
Πάντως, εγώ θεωρώ την εμφάνισή της εξαιρετική. Κοινώς μουνάρα. Αφού όταν την πρωτοείδα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να περάσω ακόμα και χωρίς να δίνει κώλο. Τελικά επικράτησε η λογική και δεν μπήκα...
Π
Πύρκαυλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1