Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 238 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η τετάρτη τελευταία έχει γίνει στάνταρ ημέρα για βόλτα. Η επίσκεψη έγινε αργά το βράδυ.

Το σκηνικό γνωστό. Ζέστη αρκετή, παρόλο που η ώρα ήταν περασμένη. Αρκετοί ξένοι στην αχαρνών που σε κοιτούν λες και είσαι εξωγήινος καθώς περνάς κάνοντάς σε να αισθάνεσαι οτι εσύ είσαι ο ξένος. Στα σπιτάκια υπήρχε αρκετή κίνηση, κυρίως βόλτα, απο κόσμο αλλά λίγες ήταν στα δωμάτια.
Αφού έκανα την βόλτα μου σκέφτηκα να γυρίσω πίσω στην τζούλια.

Η τζούλια για όσους δεν την γνωρίζουν είναι μελαχρινή. Σχετικά νεα στην ηλικία. Μεγάλος στήθος φυσικό. Μέτριο ύψος, αδύνατη με λίγη ίσως περιφέρεια. Piercing στο χείλος. Κάνει φουλ πρόγραμμα. Δίνω το εικοσάρικο και κάνω την είσοδό μου στο γνωστό δωμάτιο του συγκεκριμένου οίκου!

Στα ενδότερα:
Μετά απο λίγο έρχεται και η τζούλια. Με το που μπαίνει, κάθετε, με ρωτάει εαν θέλω στοματικό με προφυλακτικό ή όχι, φυσικά της απαντάω "με" και με μια κίνηση Ματ, πριν προλάβω να την σταματήσω έχει βγάλει το προφυλακτικό και πάει να το φορέσει ενω ακόμα ήμουν "στα κάτω μου". Το μόνο πράγμα που έσωσε, ίσως, την κατάσταση είναι οτι το τοποθέτησε με το στόμα. Καλό στοματικό. Στήθηκε δίπλα μου έτσι ώστε να έχω πρόσβαση στο στήθος της που τίμησα δεόντως. Στην συνέχεια με ρώτησε εαν θέλω να συνεχίσει, το έκανε. Στις στάσεις δεν έκλεβε. Επεζε πολύ με τα μάτια και την γλώσσα της. Προσπάθησε να με φιλήσει με γλώσσα αλλά μόλις είδε οτι το απέφυγα (με εμφανή τρόπο), δεν το συνέχισε. Όταν ήρθε η ώρα για κώλο δεν έβαλε ουτε σάλιο ούτε κρέμα. Προσπάθησα να μπω αλλα ήταν πολύ στενή. Μάλιστα μου έδωσε την εντύπωση οτι σφίγγετε για να μην μπω και να το αποφύγει. Ψιλιάστηκα την δουλειά και συνέχισα κανονικά για να μην κλάψω το 20ρικο.
Στο τέλος ντύθηκε και αποχώρησε χωρίς πολλά πολλά.

Το δωμάτιο καθαρό. Τα σεντόνια επίσης. Φρεσκο-στρομένα φαίνονταν. Ίσως και να ήταν έτσι.
Το γεγονός της ημέρας ήταν οι δυο άσπρες μικρές κάλτσες που είδα πεταμένες στο καλαθάκι των αχρήστων
Η ηχομόνωση χάλια. Κατα την διάρκεια του σεξ ενα μωρό απο δίπλα είχε πλαντάξει στο κλάμα, απορώ πως συγκεντρώθηκα και δεν έφυγα άπραγος!
Κανονική ώρα παραμονής στο δωμάτιο και η τσατσά ούτε που φάνηκε, για αυτο και ο βαθμός!

Εαν θα την ξαναέβλεπα;
Πολύ δύσκολα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού