Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επισκεψη την κυριακη στις 15.45 στο τελευταιο γαμησι πριν της διακοπες, δευτερη φορα με την ελενα ,την πρωτη φορα που ειχα περασει πριν κανα 5μηνο κατι με ειχε χαλασει , μετα απο 5 μηνες με θυμηθηκε κ μου ειπε σημερα δεν θα πας πουθενα θα περασεις.....αυτο εκανα , η ελενα ειναι 25 χρονων απο την ρωσια ξανθια μαλλια μεχρι τους ωμους ειναι γυναικα με πιασηματα γυρω στο 1,75 κ μεγαλο αλλα πεσμενο στηθος, μπαινει στο δωματιο κ πλακωνιμαστε σε κατι γλωσσοφιλα κ χουφτωματα για κανα 5έπτο στην κυριολεξια....μετα αρχιζει κ γλυφει τα αρχιδια μου περναει προφυλακτικο κ αρχιζει μια πολυ καλη πιπα βγαλμενη απο την μεγαλη της ρωσιας σχολη.....μονο μια σταση αφου υμουν ετοιμος να εκραγω ,στα τεσσερα για να βλεπω την κωλαρα της δυνατο σφυροκοπημα της αρεσει ενω σε καποια στιγμη της πιανω κ της τραβαγα τα μαλια κατι που την καυλωσε απιστευτα κ αρχισε να κουναει την κωλαρα της σε απιστευτους ρυθμους,την γυριζω κ αφου αφαιρω το προφυλακτικο τελειωσα στις βυζαρες της με ισπανικη....εκατσα στο δωματιο σχεδον 20 λεπτα βεβαια βοηθησε και οτι ολη αυτην την ωρα δεν μπηκε αλλος πελατης , ψιλοκουβεντουλα για κανα 5 λεπτο κ αφου ζητησε απο την τσα τσα κ μας εφερε νερο κ φευγοντας μου ειπε σε περιμενω μαυρισμενω να με ξαναγαμησεις.....σε δυο βδομαδες που θα γυρισω θα ξαναπαω σιγουρα...20 ευρω τα αξιζει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Έλενα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2011
Απο τις τοπ προτιμησεις μου στα ντελα της Αθηνας...οπως και η ΕΥΑ που εργαζεται σε αυτο το σπιτι...ομως με την ελενα μας βγαινει πιο καλη χημεια...Σε τι γλωσσα σου μιλουσε??...δε μιλαει ελληνικα ενω τα αγγλικα της ειναι ελαχιστα...λιγο δυσκολο να σου ειπε οτι σε περιμενει να γυρισεις μαυριζμενος απο τις διακοπες.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1