Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 190 10
Μπουρδέλα
289574
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Παραδέχομαι ότι διαβάζοντας κάποιες (άσχημες) κριτικές για τη Μινέλα (που δεν την είχα ξανασυναντήσει), κόλωσα όταν άκουσα την τσα2 να την παρουσιάζει στο σαλόνι. Όμως η εμφάνισή της μου άρεσε πολύ (ψηλή, ξανθιά, όμορφο πρόσωπο, 3άρι στήθος) και είπα να το ρισκάρω.
Λοιπόν, η κοπέλα στο δωμάτιο ήταν σούπερ ! Ευγενική, χαμογελαστή, καταδεχτική, με έκανε αμέσως να αισθανθώ πολύ άνετα. Ξεκινήσαμε με πίπα χωρίς προφυλακτικό και καθώς με έγλυφε και στα αρχίδια, τη σταμάτησα σε λίγο γιατί δεν ήθελα να τελειώσω στο στόμα της. Της ζήτησα να ξαπλώσει και ανέβηκα πάνω της σε ένα ιεραποστολικό και με έφτιαχνε απίστευτα έτσι που με αγκάλιαζε και με φιλούσε στο πρόσωπο και στο λαιμό. Τα απαλά βογγητά της, έκαναν ακόμα πιο όμορφο το σεξ και δεν άργησα να τελειώσω μέσα της.
Όση ώρα ετοιμαζόταν για να βγει από το δωμάτιο, δεν κρατήθηκα και τη ρώτησα πώς μπορεί να γράφουν άσχημες κριτικές για εκείνην. Και μου εξήγησε ότι η συμπεριφορά της (όπως και άλλων κοριτσιών φυσικά) εξαρτάται και από ποιον έχει απέναντί της και πώς της συμπεριφέρεται κι αυτός. Πάντως προσωπικά, αντιλαμβάνομαι ότι με 20 ευρώ δεν μπορώ να ζητάω τον ουρανό με τ' άστρα μέσα στο 10λεπτο που διαθέτει το κορίτσι κι έτσι (όταν αντέχει η τσέπη μου) επιλέγω studio.
Προσωπικά θα το ξανα-επισκεφτώ το κορίτσι, γιατί ήταν ένα πολύ καλό GFE/VFM
Λοιπόν, η κοπέλα στο δωμάτιο ήταν σούπερ ! Ευγενική, χαμογελαστή, καταδεχτική, με έκανε αμέσως να αισθανθώ πολύ άνετα. Ξεκινήσαμε με πίπα χωρίς προφυλακτικό και καθώς με έγλυφε και στα αρχίδια, τη σταμάτησα σε λίγο γιατί δεν ήθελα να τελειώσω στο στόμα της. Της ζήτησα να ξαπλώσει και ανέβηκα πάνω της σε ένα ιεραποστολικό και με έφτιαχνε απίστευτα έτσι που με αγκάλιαζε και με φιλούσε στο πρόσωπο και στο λαιμό. Τα απαλά βογγητά της, έκαναν ακόμα πιο όμορφο το σεξ και δεν άργησα να τελειώσω μέσα της.
Όση ώρα ετοιμαζόταν για να βγει από το δωμάτιο, δεν κρατήθηκα και τη ρώτησα πώς μπορεί να γράφουν άσχημες κριτικές για εκείνην. Και μου εξήγησε ότι η συμπεριφορά της (όπως και άλλων κοριτσιών φυσικά) εξαρτάται και από ποιον έχει απέναντί της και πώς της συμπεριφέρεται κι αυτός. Πάντως προσωπικά, αντιλαμβάνομαι ότι με 20 ευρώ δεν μπορώ να ζητάω τον ουρανό με τ' άστρα μέσα στο 10λεπτο που διαθέτει το κορίτσι κι έτσι (όταν αντέχει η τσέπη μου) επιλέγω studio.
Προσωπικά θα το ξανα-επισκεφτώ το κορίτσι, γιατί ήταν ένα πολύ καλό GFE/VFM
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Μινέλα
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
εχουν γραψει και αλλα μελη οπως και γω οτι στο εν λογω σπιτι δεν εχουμε δει παρομοια συμπεριφορα απο υπηρεσια,να κτυπαει δηλ στα πεντε λεπτα αλλα τεινω να πιστεψω περισσοτερο τον amadeus και λιγοτερο την κοπελα