Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 159 10
Μπουρδέλα
165849
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
επισκεψη την τριτη στις 15.10 κ τελικα το μετανειωσα,η γιασμιν ειναι μια κοπελα μαυρισμενη με πολυ σφιχτο κορμι γυρω στο 1,64 24 χρονων απο πολωνια, η εμφανιση ηταν αυτη που με εκανε να περασω κ τελικα κακος εκανα ηταν χαλια ενω πρεπει να πω οτι πρωτη φορα παω με πολωνεζα ειτε σε μπουρδελο ειτε απο διακοπες κ δεν γαμιεται καλα,μπηκα στο δωατιο με την ντουζιερα που αν ειναι δυνατον ειναι κλειδωμενη με λουκετο,ερχεται η γιασμιν στο δωματιο κ καυεφθειαν παει να περασει προφυλακτικο ενω ειχε παρει τετεια σταση με το κορμι της που δεν μπορουσα να την χαιδεψω,πριν σηκωθει τελειως μου λεει ετοιμος, τησ απανταω μηπως βιαζεσαι ακομα δεν εχει σηκωθει κ μου λεει δεν θα χασω ολη την ημερα μου εδω!!!!!ειχε δεν ειχε 3 λεπτα στο δωματιο ,τελος παντων της λεω πισωκολλητα κ μου λεει οκ αλλα σιγα σιγα ,απο μεσα μου λεω τωρα θα δεις μετα απο μια δυο ηρεμες διυσδησεις στην κυριολεξια την ξεμουνιασα παρολο που μου ελεγε ποιο σιγα, πρωτη φορα ειχα τετεια συμπεριφορα με κοριτσι του χωρου αλλα ηταν πολυ σπαστικη κ πολυ υφακι,ξεπετα του κερατα ,γιατι αραγε αυτο το μαγαζι εχει 25 ευρω????????????//μακρια δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπερασω κριμα γιατι την τσα τσα την ξερω πανω απο 15 χρονια κ θα επρεπε κατι να μου πει
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού