Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 147 10
Μπουρδέλα
229149
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Από καιρό είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ένα trash fuck,αν είναι σωστός αυτός ο όρος που χρησιμοποιώ ,κι έτσι μετά από μία μικρή έρευνα στο σαιτ αποφάσισα να επισκέφτω τον συγκεκριμένο οίκο. Τελικά βέβαια η εμπειρία μου μόνο trash δεν ήταν ,όμως ας τα δούμε με τη σειρά . Η επίσκεψη έγινε στην απογευματινή βάρδια όπου δούλευε η Αναστασία. Η έν λόγω κύρια λοιπόν είναι Ρωσίδα με πρόσωπο με έντονα σλάβικα χαρακτηριστικά ,ξανθά μαλλιά ,ύψος περίπου 1,70, μεγάλα στήθη και πλούσιες καμπύλες. Βέβαια έχει και κάποια επιπλέον κιλά ,όμως αυτό δε χαλάει τη γενική εικόνα. Ο χώρος για μπούρδελο δεν είναι κακός,είναι αρκετά περιποιημένος,όμως εντόπισα δύο ελαττώματα:1) δεν έχει τουαλέτα. Μάλιστα όταν ρώτησα σχετικά την τσατσά ,εκείνη χωρίς κανένα δισταγμό μου έδειξε το νιπτήρα και μου είπε αν θέλω να κατουρήσω εκεί μέσα. 2) Το σεντόνι του κρεβάτιου είχε λέκεδες από ξέραμενα φλοκιά. Τέλος πάντων έδωσα το παράβολο των 20 ευρώ και μπήκα στο δωμάτιο περιμένοντας την Αναστασία. Εκείνη ήρθε μετά από λίγο , συστήθηκαμε και ξεκίνησε η κλινοπάλη. Για αρχή έπεσαν κανονικά γλωσσοφιλα,γλυψιμο του λαιμού και του στήθους μου και στη συνέχεια πιο κάτω όλης της περιοχής των γεννητικών οργάνων και ιδιαίτερα των @@. Μιλάμε για κανονικό καραμέλωμα,για μούλιασμα μέσα στα στοματικά υγρά. Έτσι η μεγάλη ανυψωση δεν άργησε να έρθει και τότε η κύρια μου πέρασε το σκούφο για να ξεκινήσει το κυρίως στοματικό. Μπορώ να πω ότι η πίπα της είναι κορυφαία. Την κατατάσσω άνετα στις 2-3 καλύτερες του χώρου σύμφωνα με τις εμπειρίες μου . Μετά ήρθε η ώρα του κυρίου πιάτου το οποίο περιλαμβάνε δύο στάσεις : ιεραποστολικό και cow girl όπου και τελείωσα . Γενικά θα έλεγα ότι η Αναστασία είναι μία πολύ θέρμη γυναίκα που γνωρίζει άριστα τη δουλειά της, δε βιάζεται καθόλου και τιμάει τα λεφτά της . Η εμπειρια μου ήταν από τις κορυφαίες κι αν ο χώρος ήταν καλύτερος δε θα είχε να ζηλέψει τίποτα από τα διάφορα στούντιο. Θα την ξανάτιμησω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού