Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 87 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Επισκεψη στο αλουμινατο γυρω στις 12+ το βραδυ
καλτ μορφη η τσατσα η οποια κυριολεχτικα κοιμοταν ορθια στην καρεκλα!μονο οταν ακουγε το κουδουνακι πεταγοταν

η βικη...20 χρονων μελαχρινο πιπινακι απο ουγγαρια(μεχρι εδω καλα γιατι ειχα την καλη εμπειρια στο ιδιο ιδρυμα απο το αλλο πιπινακι απο την ουγγαρια που ακουει στο ονομα λαουρα αλλα οπως φανηκε καμια σχεση η μια με την αλλη...)

περναω με το απλο παραβολο των 30 ευρω μετα απο λιγο σκαει η βικη ακομα δεν ειχα προλαβει σχεδον να ξεντυθω τεσπα
ξαπλωνει διπλα μου τελειως ψυχρη ουτε κουβεντες ουτε τιποτα μου παιζει μια μαλακια για να σηκωθει το εργαλειο και μου περναει την καποτα με στυλ του ορισμου περασμα καλτσας!!

στο τσιμπουκι δεν μπορω να πω ψεμματα ηταν αρκετα καλη και με ρυθμο και τον επαιρνε και βαθια αυτο που με χαλασε ηταν οτι δεν κοιτουσε εμενα αλλα τον εαυτο της στον καθρεφτη πως τσιμπουκωνε!σε μια φαση παω να της πιασω λιγο το κεφαλι και να τις χαιδεψω τα μαλλια...-οχι δεν θελω..

τεσπα το ξεπερναμε αυτο την βαζω απο κατω και την καρφωνω ειμαστε προσωπο με προσωπο και λογικο ειναι παω να τις δωσω κανα πεταχτο φιλακι στο λαιμο και μαγουλο ουτε καν λογος για στομα κλπ βεβαια ε με το που το κανω αυτο παιρνει μια εκφραση ενοχλημενη και μου λεει- δεν θελω φιλια...

αντε το καταπινουμε και αυτο...
στην συνεχεια την λεω να ανεβει απο πανω δυσανασχετει αλλα αντε μου την κανει το χατηρι..!
αρχιζει κοπανιεται αγαρμπα και με δυναμη τελειως ντεγκαβλε περισσοτερο πονος ειναι παρα καυλα
κανω μια κινηση να πλησιασω να τις φιλησω τα βυζακια..-οχι δεν θελω φιλια στα βυζια...

αντε ακομα ενα να καταπιουμε...

συνεχεια στα τεσσερα
την καρφωνω σιγα σιγα και στην συνεχεια δυναμωνω
αυτη περνει μια σταση και βαζει το χερι της κατω απο το σαγονι της σαν να λεει "αντε τελειωνε αγγαρια κανω" πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραγμα ειλικρινα
μου σκαει μετα απο λιγο ενω δεν παιζει να ειχαν περασει πανω απο 7-8 λεπτα την ατακα "γινεται να τελειωσεις?" !!!!!!
τα ψιλοπηρα και την αρχισα σε μερικες δυνατες φαπες στο κωλαρακι της και δαχτυλιασμα στην κωλοτρυπιδα της που ομολογω οτι ηταν απο τα ελαχιστα πραγματα που δεχτηκε χωρις διαμαρτυρια και πιεσμενος τελειωσα

με το που τελειωσα γυρναει χωρις να ριξει ενα βλεμα βαζει το εσωρουχο της και την κανει σε χρονο δευτερολεπτων λεγοντας ενα ψυχρο γεια λιγο πριν φυγει ταχυτατα απο το δωματιο

γενικα συμπερασμα οπως λεω παντα τελειωνοντας τις κριτικες μου
αν θα ξαναπηγαινα??? ΟΥΤΕ ΚΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!
ο ορισμος της ξεπετας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
STELIOS77
Ανώτερος
28
Πόντοι:
6.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική