Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 190 10
Μπουρδέλα
289581
Γενική βαθμολογία
4.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Εδώ την πατήσαμε.
Μετά τα καλά σχόλια για κάποια κοπέλα του xilnik, είπα να βάλω στο δρομολόγιο μου τα σπιτάκια της Άγκυρας. Τα έχω για GILF, οπότε δεν πέρναγα ούτε απέξω. Τελικά, τα καλά λόγια μερικών & οι αναφορές για νεαρές κοπέλες με έπεισαν να περάσω. Δυστυχώς, δεν θυμόμουν καλά τα ονόματα και τα χαρακτηριστικά της κάθε κοπέλας. Πέτυχα λοιπόν την Μινέλα, την ξανθιά προμιλφ, αδύνατη/άκωλη. Νόμιζα ότι αυτή πήρε ο αξιόπιστος xilnik και το χαμόγελό της στο σαλόνι με σαγήνευσε, ας πρόσεχα !
Μπήκε στο δωμάτιο, "με" σκούπισε με μωρομάντηλο και αφού με φίλησε στις ρόγες κατέβηκε στο πέος και τα "μπαλάκια". Δεν την άφησα πολύ εκεί, γιατί δεν είμαι φίλος. Την ξαπλώνω και της λέω ότι θα την αναλάβω εγώ τώρα. Έχει καλό σωματάκι, καθαρό με μαλακή επιδερμίδα. Άρχισα να την χαϊδεύω/φιλάω παντού. Έχει ωραίο και περιποιημένο νιμού, όπου και επικεντρώθηκα. Ξαφνικά (δεν είχαν περάσει 5 λεπτά) ακούω το σύνθημα της τσα2: αύξηση έντασης του ραδιοφώνου. Με το που το ακούει αυτό η καριολο-Μινέλα, μου λέει να επισπεύσω. Οπότε και εγώ, αφήνω το 69 & ετοιμάζομαι για σεξ. Αντ'αυτού, εκείνη σηκώνεται από το κρεβάτι. Νόμιζα ότι έψαχνε την καπότα.
Όταν είδα ότι ντύνεται, τα πήρα στο κρανίο!
- "Μα καλά, δεν θα έχουμε σεξ?"
- "Όχι, γιατί θα αργήσεις"
- "Ε, και? Ούτε 5 λεπτά δεν είσαι εδω μέσα"
- "Δεν φταίω εγώ, αλλά η τσα2"
- "Η τσα2 δεν μπήκε στο δωμάτιο να σε τραβήξει από το κρεβάτι. Εσύ σηκώθηκες να φύγεις χωρίς να τελειώσω"
- "Λυπαμαι, τόσο είναι ο χρόνος, πές τα στην τσα2"
Οπότε ντύνομαι και φυσικά αρχίζω το χέσιμο στην υπηρεσία: "και τι πράγματα είναι αυτά, ποιός έχασε το 20αρικο για να το βρείτε εσείς, η κοπέλα δεν έκατσε ούτε 5 λεπτά στο δωμάτιο, από πότε φεύγει χωρίς να τελειώσει ο πελάτης, τι αηδίες είναι αυτές. ντροπή , αίσχος, κ.λ.π.".
Ευτυχώς, πήρα πίσω 10ευρώ.
Η τσα2 για να ξέρετε να αποφεύγετε ήταν μια κοντή αλλοδαπή με καστανα μαλλιά πιασμένα αλογο-ουρά. Ρε ούστ ! ! !
Μετά τα καλά σχόλια για κάποια κοπέλα του xilnik, είπα να βάλω στο δρομολόγιο μου τα σπιτάκια της Άγκυρας. Τα έχω για GILF, οπότε δεν πέρναγα ούτε απέξω. Τελικά, τα καλά λόγια μερικών & οι αναφορές για νεαρές κοπέλες με έπεισαν να περάσω. Δυστυχώς, δεν θυμόμουν καλά τα ονόματα και τα χαρακτηριστικά της κάθε κοπέλας. Πέτυχα λοιπόν την Μινέλα, την ξανθιά προμιλφ, αδύνατη/άκωλη. Νόμιζα ότι αυτή πήρε ο αξιόπιστος xilnik και το χαμόγελό της στο σαλόνι με σαγήνευσε, ας πρόσεχα !
Μπήκε στο δωμάτιο, "με" σκούπισε με μωρομάντηλο και αφού με φίλησε στις ρόγες κατέβηκε στο πέος και τα "μπαλάκια". Δεν την άφησα πολύ εκεί, γιατί δεν είμαι φίλος. Την ξαπλώνω και της λέω ότι θα την αναλάβω εγώ τώρα. Έχει καλό σωματάκι, καθαρό με μαλακή επιδερμίδα. Άρχισα να την χαϊδεύω/φιλάω παντού. Έχει ωραίο και περιποιημένο νιμού, όπου και επικεντρώθηκα. Ξαφνικά (δεν είχαν περάσει 5 λεπτά) ακούω το σύνθημα της τσα2: αύξηση έντασης του ραδιοφώνου. Με το που το ακούει αυτό η καριολο-Μινέλα, μου λέει να επισπεύσω. Οπότε και εγώ, αφήνω το 69 & ετοιμάζομαι για σεξ. Αντ'αυτού, εκείνη σηκώνεται από το κρεβάτι. Νόμιζα ότι έψαχνε την καπότα.
Όταν είδα ότι ντύνεται, τα πήρα στο κρανίο!
- "Μα καλά, δεν θα έχουμε σεξ?"
- "Όχι, γιατί θα αργήσεις"
- "Ε, και? Ούτε 5 λεπτά δεν είσαι εδω μέσα"
- "Δεν φταίω εγώ, αλλά η τσα2"
- "Η τσα2 δεν μπήκε στο δωμάτιο να σε τραβήξει από το κρεβάτι. Εσύ σηκώθηκες να φύγεις χωρίς να τελειώσω"
- "Λυπαμαι, τόσο είναι ο χρόνος, πές τα στην τσα2"
Οπότε ντύνομαι και φυσικά αρχίζω το χέσιμο στην υπηρεσία: "και τι πράγματα είναι αυτά, ποιός έχασε το 20αρικο για να το βρείτε εσείς, η κοπέλα δεν έκατσε ούτε 5 λεπτά στο δωμάτιο, από πότε φεύγει χωρίς να τελειώσει ο πελάτης, τι αηδίες είναι αυτές. ντροπή , αίσχος, κ.λ.π.".
Ευτυχώς, πήρα πίσω 10ευρώ.
Η τσα2 για να ξέρετε να αποφεύγετε ήταν μια κοντή αλλοδαπή με καστανα μαλλιά πιασμένα αλογο-ουρά. Ρε ούστ ! ! !
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Μινέλα
Υπηρεσίες
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Έπεσες στην περίπτωση φαίνεται φίλε και καλώς που το αναφέρεις εδώ να φάει μαύρισμα πιο μαύρο και από τον πάτο του κώλου της!!!
8/7/2011
"Άγκυρας 11Α-προς Αχαρνών παρουσιάσθηκε η Μιλάνα.Καστανόξανθη γοητευτική κοπέλα κανονικού πάχους η οποία καθιστά επιτακτική την εκτίμηση του οπίσθιου συστήματός της στα τέσσερα.Ελεύθερο στοματικό.
Δεν πρόκειται για την Μινέλα η οποία θα ήταν στη απογευματινή βάρδια κατά την ευγενική υπηρέτρια.Οριακή ψύξη σαλονιού.Ήμουν έτοιμος να μπω και ρώτησα την κυρία αν η Μιλάνα βιάζεται στο δωμάτιο.
"Όχι δεν βιάζεται αλλά είναι για 7 λεπτά" απάντησε η κυρία.Φυσικά σηκώθηκα να φύγω.
"Δεν φταίμε εμείς κύριε, ο ιδιοκτήτης μας έχει πει οτι είναι για 7 λεπτά" συμπλήρωσε ευγενικά.
Ξύπνα ρε Καραμήτροοοοό!!!!...τα 7 λεπτά πεθάνανε στην Σμύρνηηηη!!!
Αυτή είναι η τακτική της αλυσίδας Διδύμου 20-Άγκυρας 1Α-Β.Ξεπέτες 5-7λέπτου τύπου Ιβάννας, Λόλας, Εύας-καινούργιας στο Διδύμου 20."
Μιλαμε δηλ για δυο διαφορετικες κοπελες,επισης οπως λεει ο πυρκαυλος δυο φορες που εχω παει και εγω,μια απογευμα με τη μιλενα και μια πρωι με τη μιλανα οι τσατσαδες δεν ενοχλησαν καοθολου ουτε εμενα με τη μιλανα ουτε εναν πελατη που ηταν στο δωματιο με τη μινελα.Παντως δεν ξερω τι γινεται μ ετις υπηρεσιες και που αποσκοπουν με αυτη τη τακτικη,ενδεικτικα αναφερω οτι χτες στην ενημερωση σε παρατηρηση υπηρεσιας στην ιασωνος για το χρονο που θα κατσω μεσα πηρα το εικοσαρικο που μολις της ειχα δωσει και εφυγα
Ποιο γελοίο αποκύημα φαντασίας τους έβαλε στο στεγνό τους το καυκάλι ότι η μάχη διαρκεί 7 λεπτά;;; Ας κοιτάξουν να το κάνουν τέταρτο, αλλιώς σύντομα θα δω με περισσή χαρά να βάζουν λουκέτο.