Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τσάρκα βράδυ στο μετάξυ, χωρίς να είμαι σίγουρος ότι θέλω να ξεφορτώσω, πιο πολύ για βόλτα πήγα, αργά κατά τις 4.00. Δεν είδα κάτι ενδιαφέρον, πέρα από μια γνωστή φυσιογνωμία που δεν ψηνόμουν όμως να ξαναγαμήσω, έλεγα αν βρω κάτι καλό κ με κεντρίσει, ίσως περάσω. Δε βρήκα τίποτα κ πήγα να φύγω (με τη μηχανή, εξού κ το 10 στη βαθμολογία). Βλέπω τα 2 σπιτάκια στο Λ28, ας περάσω μια τελευταία βόλτα. Πάω στο πάνω, δεν ψήθηκα, πάω στο κάτω, με το που μπαίνω βλέπω την τύπισσα στο ένα δωμάτιο να κοιτάει από το παράθυρο έξω, σκυμένη, κ με την ΚΟΛΑΡΑ της να μου χαμογελάει. ΑΜΑΝ!!! Τι κωλάρα είναι τούτη? Σκάει κ η τσατσά, μου τη συστήνει, έρχεται το γκομενάκι (δε συγκάρτησα όνομα ή καταγωγή), στα ~25, ξανθιά, πολύ όμορφο πρόσωπο, βυζάκι κανονικό αλλά στητό, αδύνατη, κορμάρα, και ... ΚΟΛΑΡΑ!!! Μου κάνει 15ε τα πάντα, τη ρωτάω "πρωκτικό? μου κάνει όχι. Εεε ρε πούστη, τέτοια κολάρα, κρίμα. Τέσπα, δεν ψηνόμουν κ πολύ για ξεφόρτωμα όπως είπα, πάω να φύγω. Ευχαριστώ λέω κ φεύγω. Μου πετάει, "άντε, με 10ε τα πάντα εκτός από κόλο". Τι ψυχή έχουν 10ε, δε γαμιέται, πέρασα. Κ μόνο που σκεφτόμουν ότι θα γαμήσω ένα τέτοιο μωρό μου είχε γίνει πύραυλος. Μετά από λίγο μπουκάρει, ξαπλώνουμε, με ρωτάει "πίπα με καπότα ή χωρίς?". Κάντο χωρίς λέω. Η τύπισσα εντελώς ξεπέτα, δηλαδή χειρότερη δε γίνεται. Όχι από αυτές που είναι κομοδίνα, αλλά από αυτές που μπαίνουν σπινταρισμένες, σου παίρνουν μια δυνατή πίπα (μήπως κ χύσεις εκεί) κ μετά κοπανιούνται να χύσεις στο λεπτό. Μέτρια η πίπα, αλλά έτσι όπως είχε κάτσει γονατιστή στο πλάι, κ από τον καθρεύτη φαινόταν η κολάρα της, δε με χάλασε καθόλου. Χαίδεμα στην κωλοτρυπίδα κ στο μουνάκι της (χωρίς να με αφήνει βέβαια να της χώσω δάκτυλο βαθιά), της κάνω κάτσε ιεραποστολικό. Την πηδάω εκεί για λίγη ώρα, γενικά δεκτική, αλλά ως εκεί. Της κάνω μετά από λίγο, έλα στα 4. Στήνεται, βλέπω την κωλάρα της κ παθαίνω ζημιά κ αρχίζω ένα δυνατό σφυροκόπημα μούρλια που λένε. Κ αυτή να κοπανιέται με κινήσεις προς τα πίσω. Απόλυτη καύλα. Βέβαια η γκόμενα το έκανε για να χύσω γρήγορα, όχι για να καυλώσω, αλλά στα παπάρια μου. Χύνω μετά από λίγο, σηκώνεται, μου ρίχνει ένα πεταχτό χαμόγελο κ φεύγει. Ντύνομαι κ την κοπανάω κ εγώ.

Γενικά εμφάνιση σχεδόν άψογη (αλλά δεν είναι εντελώς του γούστου μου τέτοιες γκόμενες, εξού κ το 8, αλλά κολάρα), συμμετοχή καμιά, αλλά για 10e VFM άψογο. Η τσατσά ουδέτερη, αλλά κ μόνο λόγο έκπτωσης χαλάλι της το 7. Επίσης ο χώρος καθαρός, απλά αυτό που πρόσεξα ήταν κάτι σταγόνες δίπλα στο καλάθι σκουπιδιών πλάι στο νυπτήρα. Τώρα είναι από σταγόνες νερού, ή από σπέρμα άλλων καθώς βγάζουν την καπότα εκεί δίπλα δεν ξέρω, γιαυτό κ το 4, αλλιώς μια χαρά ήταν το δωμάτιο κ καθαρά σεντόνια είχε. Επίσης, μετά το γαμήσι, η τύπισσα έπλυνε κανονικά το στόμα της λόγω ακάποτου.

Αυτά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2011
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
2.297
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού